Satranç takımından il şampiyonluğu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Küçükler Satranç Takım Şampiyonası’nda 1. olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımı sporcularını makamında ağırladı.

Satranç takımından il şampiyonluğu
25 Mayıs 2018 Cuma 16:15

ERKEK TAKIMIMIZ 1., KIZ TAKIMIMIZ 2. OLDU
Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, beraberindeki satranç takımı ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. 7 – 8 Nisan 2018 tarihlerinde Çorlu’da düzenlenen Tekirdağ Küçükler Satranç Takım Şampiyonası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Erkek Satranç Takımının şampiyon olduğunu kaydeden Remzi Yakut, “Kız takımımız ise şampiyonayı 2. tamamladı” dedi.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAKLAR
Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Erkek Satranç Takımının elde ettiği bu başarı sayesinde 4 – 10 Haziran tarihlerinde Çorum’da düzenlenecek olan Türkiye Küçükler Satranç Takım Şampiyonası’na katılmaya hak kazandığını sözlerine ekleyen Remzi Yakut, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımında Şahin Ergin, Yağız Efe Deniz, Hüseyin Efe Gökçe, Ömer Bartu Yaşın, Ege Yiğit Çelik, Efsun Yakut, Hilal İçen ve Ece Naz Sönmez yer alıyor. Bu sporcularımızın yaşları henüz çok küçük. Birkaç yıl içinde bu çocuklarımız kentimize Türkiye şampiyonluğu ile dönecektir” dedi.

BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay ise “Remzi Yakut hocamızın Çerkezköy’de satranç sporunun gelişimi noktasında büyük emekleri var. Kendisine bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ediyor, Tekirdağ şampiyonasında 1’inci olan takımımızı da tebrik ediyorum” dedi.

ÇERKEZKÖY SATRANCI ÇOK DAHA İYİ NOKTALARA GELECEK
Çerkezköy’de satranç sporuna olan ilginin her geçen gün daha da arttığına vurgu yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy satrancı çok daha iyi noktalara gelecektir. Buna gönülden inanıyorum. Çünkü bu yolda gerek hocalarımız, gerek sporcularımız, gerekse velilerimiz büyük emekler harcıyorlar. Biz de Çerkezköy Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sporcularımıza vermeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.   
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.