Satranç takımından teşekkür ziyareti

21-27 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılan Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası’nda Çerkezköy’ü temsil eden satranç ustalarının aileleri ve Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek turnuvaya katılmalarında maddi ve manevi desteğini esirgemediği için teşekkür ettiler

Satranç takımından teşekkür ziyareti
23 Şubat 2017 Perşembe 09:51

ANTALYA’DA DÜZENLENDİ
Ziyarette Satranç Milli Takımı Havuzu’na seçilen Milli Satranççı Ece Nur Sönmez de hazır bulunurken, ziyarette konuşan Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, takım olarak Antalya’daki şampiyonaya katılmalarındaki katkı ve desteklerden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.
MİLLİ TAKIM HAVUZUNA SEÇİLDİ
Antalya’da güzel bir Türkiye Şampiyonası geçirdiklerini belirten Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Remzi Yakut, “Şampiyonada ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik ve başarılı satranççımız Ece Naz Sönmez Satranç Milli Takımı Havuzu’na seçildi. Şampiyonaya katılmamızda büyük emekleri olan Çerkezköy Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a, satranç takımımızda yer alan sporcular ve aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.
HER ZAMAN YANINDAYIZ
Önümüzdeki aylarda Çerkezköy’de yapılması planlanan satranç aktivitelerinin de konuşulduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, şampiyonada Çerkezköy’ü başarı ile temsil eden satrancın küçük ustalarını tebrik etti.
TEPE İLK VE ORTAOKULU’NDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ
Ziyarete katılan Tepe İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Erçin ve Okul Aile Birliği Başkanı Safinaz Naz Erdoğan ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, Çerkezköy Belediyesi tarafından okula yaptırılan çocuk parkı, otopark alanı ve diğer katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.