Satrançta Türkiye ikincisi oldu

23-29 Ocak 2016 tarihlerinde Antalya Manavgat’ta yapılan 2016 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı sporcularından Çerkezköy Tepe İlkokulu 1/B sınıfı öğrencisi Ece Naz Sönmez, 7 yaş kızlar kategorisinde Türkiye İkincisi oldu. Yine 7 yaş kızlarda Ece Naz'ın sınıf ve takım arkadaşı Ada Çetin, turnuvayı 8. ile eş puanla ve 12. sırada tamamlayarak milli takım alt yapısına girmeyi başardı.

Satrançta Türkiye ikincisi oldu
07 Şubat 2016 Pazar 17:31

“ÖĞRENCİLERİMİ TEBRİK EDİYORUM”

81 İl ve KKTC'den toplam 2278 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye’nin bu en büyük satranç turnuvasına Çerkezköy adına küçüklerde 4, yıldızlarda ise 3 sporcu ile katıldıklarını dile getiren Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilcisi ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübu Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Turnuvada bir hafta boyunca inanılmaz mücadeleler sergileyen bütün öğrencilerimi tebrik ediyorum. Çalışmalarımızın karşılığını aldığımız için çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONASI

Açıklamalarına devam eden Yakut, “Milli takıma giren öğrencilerimizden Ece Naz Sönmez elde ettiği Türkiye ikinciliği ile Ülkemizi Avrupa Satranç Şampiyonasında kendi kategorisinde temsil edecek. Bunun için omuzlarımızdaki yük daha da arttı. Daha çok çalışıp inşallah orada da başarılı olacağız.” diye konuştu.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Satranç Federasyonu Çerkezköy İlçe Temsilcisi ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübu Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Turnuvaya katılmamızda desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay'a çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.