Sen ben yok Kapaklı var

Kapaklıspor’un sezon açılışını gerçekleştirdiği programda ilginç bir detay gözlerden kaçmadı. Kapaklıspor’lu futbolcular hazırlık maçı öncesinde sahaya ‘Sen Ben Yok Kapaklı Var’ baskılı tişörtlerle çıktılar

Sen ben yok Kapaklı var
06 Ekim 2015 Salı 17:19

 KAPAKLISPOR AÇILIŞI YAPTI

Hatırlanacağı üzere 4 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Kapaklı Stadı’nda Kapaklıspor’un 2015 – 2016 sezonu açılışı gerçekleştirildi. İstanbul Gaziosmanpaşa takımlarından Çayırgücüspor’un veteranları ile Kapaklıspor’un veteranlarının maçından sonra Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün de katılım gösterdiği açılış merasimi düzenlendi. Kaymakam Gürbüz’ün hayırlı olsun dileklerinin ardından kurban kesilerek gerçekleştirilen açılışın son ayağında Çayırgücüspor ile Kapaklıspor A Takımları bir hazırlık maçı yaptılar.

AYNI SLOGAN, FARKLI TAKIM

Kapaklıspor’un 3 – 1 kazandığı hazırlık maçından önce oyuncular ısınırken ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon kurulan 1911 Çerkezköyspor, ‘Sen Ben Yok Çerkezköy Var’ sloganıyla yeşil sahalara adım atmıştı. Kapaklısporlu futbolcuların da Çayırgücüspor ile oynanan hazırlık maçı öncesi ısınma hareketleri için sahaya çıktıklarında, sırt kısmında ‘Sen Ben Yok Kapaklı Var’ baskılı tişörtler giydikleri fark edildi.

REKABET ŞİMDİDEN BAŞLADI

Görülen bu slogan benzerliği, yeni sezonda rekabetin sadece oynanan futbolda değil de futbola renk katan diğer alanlarda da yaşanacağının sinyallerini verdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.