Site Spor ailesi mangal partisinde bir araya geldi

Kapaklı Site Spor Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Sucu, 2016 – 2017 sezonu öncesi A Takıma mangal partisi verdi

Site Spor ailesi mangal partisinde bir araya geldi
06 Eylül 2016 Salı 13:01

BAĞ EVİNDE DÜZENLENDİ

Kapaklı Site Spor Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Sucu, Tekirdağ Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kapaklı Site Spor A Takımına 2016 – 2017 sezonu öncesinde mangal partisi verdi. Kapaklı’da bulunan bağ evinde gerçekleşen programa Kapaklı Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Soner Çelik ile Teknik Ekip ve Kapaklı Site Spor A Takım futbolcuları katıldı.

ÇAĞDAŞ SUCU’DAN MORAL ORGANİZASYONU

Mangalın başına geçerek Kapaklı Site Spor ailesine lezzetli ikramlarda bulunan Çağdaş Sucu, 2016 – 2017 sezonu önce takıma moral vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, futbolculara sağlıklı ve başarılı bir sezon diledi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kapaklı Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu da kısa bir konuşma gerçekleştirerek, “Yönetim Kurulu Üyemiz Çağdaş Bey’e, futbolcularımıza yaptığı bu güzel jest için teşekkür ediyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımıza sıkı bir şekilde devam ederken hem günün stresinden uzaklaşmak hem de futbolcularımıza moral olsun diye böyle bir organizasyonda bir araya geldik. Yeni sezonda tüm oyunculara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FIRAT EMÇ - 8 yıl önce
başarılılarınızın devamını dilerim bizi gittikce daha çok gururlandırıyorsunuz
Avatar
Kapaklı Halil - 8 yıl önce
Kapaklı Sitesporu tebrik ediyorum.
Trakyada gençlere önem veren kulüplerin başında geliyor.

Geçen hafta izmire tatile gittim, sahilde arkadaşlarla sohbet ederken.
Bana Kapaklı Sitesporu sordular. Çok hoşuma gitti.