Site Spor Edirne’ye Mekan’dan uğurlandı

Site Spor U13 Futbol Takımı, Edirne Grubu’nda yer aldığı U13 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarına Mekan Cafe Bistro’dan uğurlandı. Mekan Cafe Bistro işletmecileri Özer Adalı ve Nesat Küçük, başarılı futbolculara öğle yemeği verdiler

Site Spor Edirne’ye Mekan’dan uğurlandı
21 Haziran 2016 Salı 16:57

MEKAN CAFE BISTRO’DA ÖĞLE YEMEĞİ YEDİLER
 
Mekan Cafe Bistro’da düzenlenen öğle yemeğine Site Spor Yönetim Kurulu Üyelerinden Çağdaş Sucu ve İlhan Çetinkaya, Teknik Direktör Soner Çelik, Yardımcı Antrenör Abdullah İşar, Mekan Cafe Bistro İşletmecileri Özer Adalı ve Nesat Küçük ile Site Spor U13 Futbol Takımı katıldı. Mekan Cafe Bistro İşletmecileri futbolculara başarılar dilerken, turnuvadan şampiyon olarak döneceklerine inançlarının tam olduğunu dile getirdi.
 
22 – 24 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA OYNANACAK
 
2015 – 2016 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılacağı 2. kademe müsabakaları 6 takımlı Nevşehir ve Sinop grup merkezlerinde 21 - 24 Haziran 2016 tarihlerinde ve 4’er takımlı Edirne ve Manisa grup merkezlerinde 22 – 24 Haziran 2016 tarihlerinde oynanacak. Tekirdağ temsilcisi Site Spor Edirne Grubu’nda yer alırken, ilk karşılaşmasını çekilecek kuranın ardından 22 – 24 Haziran tarihleri arasında yapacak.
 
BİRBİRİNDEN GÜÇLÜ RAKİPLER YER ALIYOR
 
22 Haziran 2016 (bugün) tarihinde başlayacak olan Edirne Grup merkezli mücadelelerde boy gösterecek olan Tekirdağ temsilcisi Site Spor’un grubunda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Kocaeli Birlik Spor yer alıyor.
 
SİTE SPOR KAMP KADROSU
 
2015 – 2016 sezonu U13 Türkiye Şampiyonası’nda son 20 takım arasına kalarak büyük bir başarı elde eden Site Spor U13 Futbol Takımı’nın 22 – 24 Haziran tarihleri arasında oynayacağı 2. Kademe müsabakalarında Teknik Direktör Soner Çelik gözetiminde Muhammet Enes Bağlan, Anıl Hikmet, Mehmet Ablay, Barış Bağsır, Tolunay Atın, Murat Yıldız, Gökalp Dağ, Özay Öztürk, Yiğit Arda, Gürkan Bölükbaş, Bora Elibol, Ahmet Şahin, Eren Yaprak, Ertuğ İbu, Berkay Özkök, Tugay Güner, Yusuf Mert Özer, Yusuf Yazıcıoğlu, Abdülkadir Aslan, Toprak Yurtsever, Muhammed Hanifi Akıncı, Cezmi Ayaz, Ozan Aldemir, Ersin Yılmaz görev bekleyecek.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.