Site Spor U12 takımı namağlup şampiyon

Tekirdağ U12 Ligi C Grubu’nu namağluğ tamamlayarak geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Site Spor, bu hafta oynanan erteleme maçında Çerkezköy 1923 Gençlik Spor’u 5 – 0 yenerek şampiyonluk kupasına kavuştu. Kupayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın ellerinden alan Site Sporlu oyunculara madalyalarını ebeveynleri taktı

Site Spor U12 takımı namağlup şampiyon
22 Haziran 2015 Pazartesi 18:09

 ERTELEME MAÇINI DA 5 – 0 KAZANDILAR

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy Doğan Spor’u 8 – 0 yenerek Tekirdağ U12 Ligi C Grubu’nda şampiyon olmayı garantileyen Site Spor şampiyonluk kupasına kavuştu. Bu hafta Çerkezköy 1923 Gençlik Spor’la erteleme maçını oynayan Site Spor, karşılaşmayı 5 – 0 kazanarak ligi namağlup bitirdi. Bir diğer veriye göre ise Site Spor A, B ve C gruplarından oluşan ve toplamda 26 takımın yarıştığı Tekirdağ U12 Ligi’nde 47 gol atıp 2 gol yiyerek, 3 grubun kıyaslamasında en çok gol atan ve en az gol yiyen takım olma unvanına da sahip oldu.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI İRFAN MANDALI VERDİ

Erteleme maçının ardından oyuncuları tek tek tebrik eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “İsmetpaşa Mahallemizin Site Spor’uyla gurur duyuyoruz. Çünkü aldıkları tek başarı 12 yaş grubunda değil… İçlerindeki bazı çocukların yaşlarının 10 – 11 olduğunu görüyoruz. Kendilerinden 1 – 2 yaş büyüklerle mücadele veriyorlar. Ligi de namağlup bitirerek şampiyon oldular. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. Allah onların yollarını açık etsin. Bu sevgiyi, bu dostluğu, bu kardeşliği aşılayan başta Site Spor Başkanımız, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ve antrenör arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onlar bu çocukları ücra köşelerden alıp da şu an geçekleştirilen sportif faaliyetlere getirebiliyorlarsa onları canı gönülden kutluyorum. Aynı güzelliği, aynı hoşgörüyü anne – babalar da sergiliyorlar. Onlar buraya gelip çocuklarını izledilerse, onları destekledilerse bu gerçekten gurur verici bir durum… Çocuklarımızı inşallah ilerleyen yıllarda, dünya standardındaki takımlarımıza gidecekler. Bazı oyuncularımızın istendiğini duydum. Kapaklı’nın yerel yöneticisi olarak, Site Spor’dan böyle oyuncuların çıkması benim de göğsümü kabartmış oluyor. Bütün çocuklarımızın yolu açık olsun.” diyerek şampiyonluk kupasını Site Sporlu futbolculara verdi.

FUTBOLCULARA MADALYALARI EBEVEYNLERİ TAKDİM ETTİ

Maçın bitiş düdüğünden sonra tribünden inerek sahaya giren Site Sporlu futbolcuların ebeveynleri çocuklarına madalyalarını takarken, çocukların mutlulukları gözlerden kaçmadı. Kupayı aldıktan sonra birbirine kenetlenen futbolcular, ‘Site Spor’ tezahüratlarıyla şampiyonluğu doyasıya kutladılar.

ATICI SPOR KOMPLEKSİ’NDE ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

Kupa ve madalya töreninin ardından soyunma odasına geçen futbolcular üzerlerini değiştirdikten sonra Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Atıcı Spor Kompleksi’ne geçerek şampiyonluk yemeği yediler. Yemeğin ardından Atıcı Spor Kompleksi İşletmecisi Ali Atıcı, şampiyon olan Site Spor U12 takımına dondurma ısmarlayarak küçük bir jest yapmaktan da kaçınmadı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kapaklılı_Orhan SUSAN - 9 yıl önce
site spor camiasını gönülden kutluyorum.
maçı izledim, müthiş zevk aldım.
site spor tönetimi gerçekten bu işe gönül vermiş ve herkes el birliği ile gençlere sahip çıktığını görüyorum. tam bir aile havasında bir takım,
tekrar tebrikler.