Site Sporlu Ersin Galatasaray'la anlaştı

Kapaklı Site Spor'un 12 yaşındaki futbolcusu Ersin Yılmaz Galatasaray ile anlaştı. Ersin kendini sarı-kırmızılı renklere bağlayan imzayı Galatasaray Altyapı Koordinatörü Savaş Çam eşliğinde Kapaklı Stadı'nda attı

Site Sporlu Ersin Galatasaray'la anlaştı
22 Ağustos 2016 Pazartesi 15:02

KAPAKLI STADI'NDA İMZA TÖRENİ YAPILDI
 
Kapaklı Site Sporlu Ersin Yılmaz'ın Kapaklı Stadı'nda gerçekleşen imza törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Galatasaray Altyapı Koordinatörü Savaş Çam, Kapaklı Site Spor Yönetim Kurulu Üyeleri, Ersin Yılmaz ve ailesi ile Kapaklı Site Spor'un altyapı futbolcuları katıldı.
 
GS ALTYAPI KOORDİNATÖRÜ DE KATILDI
 
Transferin her iki kulübe de hayırlı olmasını temenni ederek konuşmalarına başlayan Galatasaray Altyapı Koordinatörü Savaş Çam, "Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bu vesileyle de Trakya bölgesine olan ilginin artacağına inanıyoruz. Ersin, Kapaklı bölgesini kulübümüzde temsil edecek. Başta belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Sitespor yöneticilerine teşekkür ediyorum. Buraya geliş amacım hareket planı oluşturmak. İlk defa böyle bir etkiliğe katılıyorum. Kapaklıyı da Sitespor takımıyla birlikte bir başlangıç oldu ve inşallah devamı da gelir." ifadelerini kullandı.
 
ERSAN BAŞKAN TRANSFERLE İLGİLİ KONUŞTU
 
12 yaşındaki Ersin Yılmaz'ı 5-6 kulübün istediğini fakat kendilerinin Galatasaray'dan yana karar kıldıklarını belirten Kapaklı Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, "Çünkü futbolcumuzun geleceği de önemli. Oyuncumuzun temel ihtiyaçlarının karşılanacağı Savaş Çam tarafından bize teyit ediği için kararımızı Galatasaray takımından yana verdik. Mutluyuz ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Galatasaray takımına giden ilk topçu değil, devamı gelecek diye düşünüyorum. Savaş Bey burada çok samimi yaklaşıyor ve kendisine teşekkür ediyorum." diye konuştu. 
 
BAŞKAN MANDALI BAŞARILAR DİLEDİ
 
Taraflar sözleşmeyi imzaladıktan sonra kısa bir açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Altyapısına önem vermiş olan amatör ruhlu bir kulübümüz var ve bunun da adı Site Spor. Bu her kulübe nasip olmaz. Kendini marka yapmış olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor ve aynı zamanda onları takip eden spor camiasını başarıdan başarıya koşturan kulüplerimiz var. Bu liglere altyapı hizmetlerini götürebilecek bir ruha ihtiyacımız vardı ve bu ruh da Kapaklı ilçemizde oluşmuş oldu. Site Spor altyapı hizmetlerine önem verdiğini görüyorum ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.