Site Sporlular piknikte bir araya geldi

Site Spor Yönetimi, geleneksel hale getirmeyi planladıkları Piknik Şenliği'ni Kapaklı Kazak Gölü'nde gerçekleştirdi. Etkinliğe katılım yoğun olurken, futbolcular ve aileleri doyasıya eğlenerek günün tadını çıkardılar

Site Sporlular piknikte bir araya geldi
06 Haziran 2016 Pazartesi 16:34

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
 
Site Spor Yönetimi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Piknik Şöleni Kapaklı Kazak Gölü'nde gerçekleşti. Etkinliğe Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile eşi Fatma Mandalı, Sİte Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Site Spor Kurucu Üyelerinden İlhan Çetinkaya, Site Spor Yönetim Kurulu Üyeleri, Site Spor Teknik Direktörü Soner Çelik, Site Spor Kurucu Üyeleri, Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetimi, futbolcular ve aileleri katıldı.
 
AÇILIŞ KONUŞMASI ERSAN BAŞKAN'DAN
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan piknik şöleni, Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu'nun açılış konuşmasıyla devam etti. Katılımcıları selamlayarak keyifli bir gün geçirmelerini dileyen Karamehmetoğlu, pikniğin düzenlenmesine katkıda bulunan başta Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür etti.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ersan Karamehmetoğlu'nun ardından kısa bir konuşma da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı gerçekleştirdi. Başkan Mandalı, "Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen, başta Site Spor Başkanımız Ersan Karamehmetoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." diyerek sözlerine başladı.
 
"SİTE SPOR ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR"
 
Site Spor'un Kapaklı'yı başarılı bir şekilde temsil ettiğini dile getiren Başkan Mandalı, "Site Sporumuzun kurucularından şimdiki yönetimine kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Site Spor şampiyonluklara doymuyor. 13 - 14 - 15 - 16 - 17 yaş gruplarında Tekirdağ Şampiyonu oldular. Ben U13 takımını izledim. Önümüzdeki günlerde Türkiye Şampiyonası'na gidecekler. Onları orada en iyi tesislerde barındırmak bizim görevimiz." ifadelerini kullandı.
 
KAPAKLI'YI TEMSİL EDİYORLAR
 
Futbolcuların Kapaklı'yı temsil etmek için Türkiye Şampiyonası'na gittiğini dile getiren Başkan Mandalı, "Bu yüzden onların şampiyonadaki rahatını sağlamak zorundayız. Site Spor o kadar güel ve büyük bir camia ki eski yöneticileri bile hala destek oluyorlar. Biz de yerel yönetim olarak sonuna kadar destek vermeye devam edeceğiz. Maddi ve manevi yanlarında olacağız." dedi.
 
"PARTİLER AMAÇ DEĞİL, ARAÇTIR"
 
Vatandaşlara hizmet etmek için Başkan olduğunu, siyasi partilerin hizmet yolunda bir araç olduğunu dile getiren Başkan Mandalı, "Partiler amaç değildir, birer araçtır. Partileri insanlar yaratır. Partiyle makama gelirsin ama başa gelince ülkeye hizmet etmek zorundasın. Seçimlerde MHP'liler de, AKP'liler de CHP'liler de bana oy veriyor. Demekki biz burada birlik ve beraberliği sağlayabilmişiz." diye konuştu.
 
İYİ EĞLENCELER DİLEDİ
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı son olarak, "Ben burada bulunan İsmetpaşa Mahallesi sakinlerine, Site Spor ailesine hoşgeldiniz diyorum. Hepinize iyi eğlenceler." diyerek konuşmalarını tamamladı.
 
PLAKET TÖRENİNE GEÇİLDİ
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi. Site Spor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu Başkan Mandalı'ya plaket takdim ederken, Site Spor'un kurucu üyelerine de plaket verildi. 
 
KURUCU ÜYELER UNUTULMADI
 
Kulübün kurucu üyelerinden Muammet Sezen, Muhammet Şerifoğlu, Fikret Kırıl, İlhan Çetinkaya, Davut Apaydın, Yakup Alver ve Mücahit Özkan'a U11, U12, U13, U14, U15 ve U16 takım kaptanları plaketlerini takdim ettiler. Törende ayrıca Site Spor'un efsanelerinden olan ve geçtiğimiz sezon futbol hayatını noktalayan Volkan Demir'e de Ersan Karamehmetoğlu tarafından plaket verildi.
 
DOYASIYA EĞLENDİLER
 
Plaket töreninin ardından misafirlere ikramlarda bulunulurken, Site Spor'un altyapı futbolcuları dev ayaklar, halat çekme ve ses yarışmalarıyla doyasıya eğlendikleri bir gün geçirdiler.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.