Site U-15 deplasmandan mağlubiyetle döndü

Tekirdağ Amatör Lig U-15 kategorisinin 9. Hafta mücadeleleri geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı. Çorlu Fener Spor ile Sitespor’un mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Çorlu Fener Spor oldu

Site U-15 deplasmandan mağlubiyetle döndü
27 Ekim 2015 Salı 15:55

ETKİLİ ATAKLAR BULARAK GOL ARADI

U-15 kategorisinde 9. Hafta mücadeleleri oynanan 4 karşılaşma ile sona erdi. Çorlu Fener Spor U-15 ile Sitespor U-15 maçının galibi Çorlu ekibi oldu. Mücadelenin başlama düdüğü ile beraber iki takımda kontrollü bir mücadele ortaya koyarken, zaman zaman yaşanan top kayıplarında Sitespor U-15 takımı kalesinde zor anlar yaşadı. İlk devrenin orta bölümlerinde rakibine baskı uygulamak isteyen fakat baskıyı bir türlü kuramayan Sitespor U-15 takımı Doğukan ve Doğunay ile yakaladığı iki net pozisyondan faydalanamadı. Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde ise ev sahibi Çorlu Fener S por U-15 takımı etkili ataklar yapmaya başladı.

BERABERLİK İÇİN RAKİP KALEYE YÜKLENDİ

Sağlı sollu ataklarla Sitespor U-15 takımı yarı alanında baskısını gösteren Çorlu Fener Spor U-15 takımı aradığı golü ceza alanı içinde yaşanan karambolde buldu. Karşılaşmada 1-0 öne geçen Sarı Lacivertli ekip, Sitespor U-15 takımı karşısında pozisyon aramaya devam etti. Gelişen ataklarda skorda herhangi bir değişiklik olmazken, mücadelenin ilk 35 dakikası 1-0’lık Çorlu Fener Spor U-15 üstünlüğü ile sona erdi. İKİNCİ YARI BAŞLADI Mücadelenin ikinci yarısının başlaması ile beraber Sitespor U-15 takımı beraberlik için Çorlu Fener Spor U-15 takımı kalesine yüklendi.

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Kapaklı temsilcisi bulduğu birkaç net pozisyonu cömertçe harcadı. İlerleyen dakikalarda her ikin takımda oyunu orta alana kabul etti. Sitespor takımı daha çok ofansif oyun isterken, Çorlu takımı sert savunması ile Sitespor U-15 ataklarını kesmeyi başardı. İkinci yarının ilerleyen dakikalarında iki takımdan da gol sesi çıkmayınca mücadele Çorlu Fener Spor’un 1-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı.

3 PUAN ÖNE GEÇTİ

Bu karşılaşma ile ligde Sitespor U-15’in 3 puan önüne geçen Çorlu Fener Spor puanını 25’e yükseltti. Sitespor U-15 ise ligdeki ilk mağlubiyetini aldı ve 22 puanda haftayı kapattı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.