Site’den gol şov

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı Site Spor, 2016 – 2017 sezonu hazırlıkları kapsamında 1. Amatör Lig’den Çorlu Sağlık Spor’la yaptığı hazırlık maçından 8 – 0’lık galibiyetle ayrıldı

Site’den gol şov
05 Eylül 2016 Pazartesi 09:55

ÇORLU SAĞLIK SPOR’LA KARŞILAŞTI

2016 – 2017 sezonu hazırlıklarına devam eden Kapaklı Site Spor, geçtiğimiz gün Çorlu Sağlık Spor’la karşılaştı. Geçtiğimiz gün Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleden Kapaklı temsilcisi rakibini 8 – 0 yenerek rahat bir galibiyet elde etti.

İKİNCİ YARI KADRO DEĞİŞTİ

Kapaklı Site Spor Teknik Direktörü Soner Çelik, karşılaşmanın 2 devresine de neredeyse farklı 11’lerle çıktı. Karşılaşmaya Yusuf, Kadir, Rahmi, Mecnun, Emrullah, Melik, Serdar, Serkan, Burakhan, Mert ve Mazlum ilk 11’iyle başlayan Kapaklı temsilcisinin ikinci devre kadrosunu Yusuf, Mecnun, Mustafa Nuri, Emrullah, Melik, Gökhan, Yusuf, Ceyhun, Sefa ve Furkan oluşturdu.

İLK YARI 3 – 0 TAMAMLANDI

Mücadeleyi başından sonuna kadar rakibine karşı üstün bir oyunla sürdüren Kapaklı Site Spor, karşılaşmanın ilk yarısını Mert (2) ve Serkan’ın golleriyle 3 – 0 önde tamamladı. İlk yarıda Mert’in attığı bir gol de ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

İKİNCİ YARIYA 5 GOL SIĞDIRDILAR

İkinci yarıya neredeyse farklı bir 11’le başlayan Kapaklı Site Spor bu devrede de oyunun kontrolünü kaybetmedi ve Furkan (2), Sefa (2) ve Ceyhun’un ayağından bulduğu gollerle karşılaşmayı 8 – 0 önde tamamladı.

FENERBAHÇE YETKİLİSİ GENÇLERİ İZLEDİ

Kapaklı Site Spor’da forma giyen genç futbolcular mücadeleleriyle büyük beğeni kazanırken, karşılaşmayı Fenerbahçe Futbol Takımı Altyapı Koordinatörü de izledi.

Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.