Sitespor bu sene çok can yakar ​

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de boy gösteren Kapaklı Sitespor, 2018 – 2019 sezon açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Kapaklı Sitespor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Başkanlığım süresince yanımızda olup Kapaklı’da spora destek veren, 81 ilden gençlerin spor yapmasını sağlayan ve imkan verildiğinde başarabileceğimize inandıran; bu sahadan Galatasaray, Altınordu ve Bucaspor’a ve en önemlisi Türk milli takımına sporcu çıkarmamızı sağlayan çok değerli Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürü borç bilirim. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. Törenin ardından Kapaklı Sitespor’la Yeşilova Esnafspor hazırlık maçı yaparken, karşılaşma 1 – 1 eşitlikle sonuçlandı

Sitespor bu sene çok can yakar ​
27 Eylül 2018 Perşembe 09:16

TÖREN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Kapaklı Şehir Stadı’nda düzenlenen sezon açılış törenine Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nalan Çolak, Kapaklı Sitespor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Hasan Dükanlı, siyasi parti ve STK temsilcileri, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda futbolsever katıldı.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Kapaklı Sitespor futbolcuları ve teknik heyeti isimleri tek tek okunarak tribünlere tanıtılırken, tanıtımın ardından Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu törenin açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Kulübümüz 28., başkanlık dönemimin 16. yılında açılışımızda bizlerle olan Küçükçekmece Yeşilova Esnafspor Kulübüne ayrıca teşekkür ediyorum. Unutmasınlar Trakya’da bir kardeş kulüpleri var. Yeni sezonda şampiyonluk yolunda kendilerine başarılar diliyorum.

TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VAR O DA ÇALIŞKAN OLMAK
Kulübümüz 1990 yılında kuruldu ve 28 yıldır Türk sporuna hizmet etmekteyiz. Bu ülkeye binlerce sporcu yetiştirdik. Türkiye2nin birçok büyük kulübünde genç sporcularımız ter dökmekte. Bu gördüğünüz yeşil sahadan, şu anda ay yıldızlı formayla ter döken sporcular yetişti ve yetişmeye de devam edecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi bir tek şeye ihtiyacımız var o da çalışkan olmak ve biz bu doğrultuda emek vermeye devam edeceğiz.

BAŞKAN MANDALI’YA TEŞEKKÜR ETTİ
Bu güzel sahayı birlikte paylaştığımız büyük Kapaklıspor Başkanı, kardeşim, dostum Hasan Dükanlı’ya teşekkür eder, tatlı rekabette başarılar dilerim. Ayrıca 16 yıldır başkanlığım süresince yanımızda olup Kapaklı’da spora destek veren, 81 ilden gençlerin spor yapmasını sağlayan ve imkan verildiğinde başarabileceğimize inandıran, bu sahadan Galatasaray Altınordu ve Bucaspor’a ve en önemlisi Türk milli takımına sporcu çıkarmamızı sağlayan çok değerli Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürü borç bilirim. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olsun.”

KARŞILAŞMA 1 – 1 SONUÇLANDI
Kapaklı Sitespor Yönetim Kurulu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu’nun konuşmalarının ardından Kapaklı Sitespor ile İstanbul temsilcisi Yeşilova Esnafspor hazırlık maçı yaptı. Kapaklı temsilcisi sahaya Emre, Tolga, Hakan, Mustafa, Mert, Hakan Çelik, Anıl, Gökhan, Gençağa, Serkan, Cengizhan ilk on biri ile çıkarken; Yeşilova Esnafspor’un on birini ise Zeki, Doğan, Çetin, Kadir Can, Oğuz, Yusuf, Mert Can, Berkay, Berke, Muhammed ve Mehmet isimleri oluşturdu. Karşılaşma 1 – 1 eşitlikle sonuçlanırken, Kapaklı temsilcisi Sitespor’un göstermiş olduğu performans, yeni sezonda şampiyonluk bekleyen taraftara ‘Neden olmasın?’ dedirtti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.