Sitespor bunu hep yapıyor!

Altyapılara verdiği önem ve Türkiye’nin önde gelen kulüplerine yapmış olduğu genç oyuncu transferleriyle ülke genelinde adından sıkça söz ettiren Kapaklı Sitespor yeni bir başarıya imza attı. Kapaklı temsilcisinin U17 takımı, Tekirdağ U17 Ligi B Grubu’nu zirvede tamamlayarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı

Sitespor bunu hep yapıyor!
20 Aralık 2018 Perşembe 16:33

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILMA HAKKI KAZANDI
 
Kapaklı temsilcisine şampiyonluğu getiren karşılaşma Pazar günü saat 12.00’da Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda gerçekleşti. 2016 Aslan Spor’a konuk olan Kapaklı Sitespor U17 takımı, rakibini 3 – 0 mağlup ederek ligi birinci sırada tamamladı ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
 
SEZONUN ÖZETİ: 13 GALİBİYET, 1 MAĞLUBİYET
 
Tekirdağ U17 Ligi B Grubu’nda 14 karşılaşmaya çıkan Kapaklı temsilcisi, bu karşılaşmalardan 13 galibiyet ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. Sezon boyunca rakip fileleri 66 kez sarsan Kapaklı Sitespor U17 takımı, kalesinde sadece 11 gol gördü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uğur erem - 5 yıl önce
Kutluyor.başarılarının devamını dilerim