Sitespor kaldığı yerden

Sitespor Tekirdağ Süper Amatör Lig 10. hafta karşılaşmasında Kapaklı Sahası’nda ağırladığı Malkara Belediyespor’u Mert Arslanalp’in ayağından bulduğu golle 1 – 0 mağlup ederek yoluna devam etti.

Sitespor kaldığı yerden
22 Aralık 2015 Salı 17:09

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

Kapaklı Sahası’nda gerçekleşen müsabakaya Sitespor Emre, Kadir, Ziya, Doğukan, Uğur, Musa, Volkan, Abdulmelik, Mert, Yusuf, Serdar ilk on biriyle başlarken; konuk ekip Malkara Belediyespor ise Sarper, Tevfik, Emre, Başer, Şahin, Ahmet, Orhan, Yiğit, Mehmet, Harun, Serkan ve Tarkan on biriyle sahadaki yerini aldı.

MAÇI KAZANDIRAN GOL MERT’İN AYAĞINDAN GELDİ

Karşılıklı ataklarla geçilen karşılaşmanın tek golü Sitespor’lu Mert Arslanalp’in ayağından geldi. Takımı adına galibiyet golünü atan Mert golden sonra büyük sevinç yaşarken; Malkara Belediyespor’un maçı çevirmek adına geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca Sitespor sahadan 1 – 0 galip ayrıldı ve haftayı 3 puanla tamamladı.

ERSAN BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Bu yıl genç bir kadro oluşturduk. Gençlerimize güveniyoruz. Önümüzdeki yıl ile yine bu kadro ile gençlerimizle devam edeceğiz. İyi bir yönetimimiz var, iyi bir yerel yönetimimiz var. Belediye başkanımız, taraftarımız ve sponsorlarımız destek veriyor. Hepsine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.