Sitespor’da keyifler yerinde

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor, lig hazırlıkları kapsamında Fevzipaşaspor ile yaptığı hazırlık maçından Mert Nergis Arslanalp (2) ve Mert Baykuş’un (2) golleriyle sahadan 4 – 1 galip ayrıldı. Fevzipaşaspor’un tek golünü ise Ozan kaydetti

Sitespor’da keyifler yerinde
23 Ağustos 2015 Pazar 13:24

 MÜCADELE KAPAKLI’DA OYNANDI

Kapaklı İlçe Stadı’nda Fevzipaşaspor ile bir hazırlık maçı yapan Sitespor maça Halil, Ahmet, Rahmi Koçak, Uğur, Can, Cengiz, Sadullah, Ozan, Mert Arslanalp, Kadir ve Ceyhun ilk 11’i ile başladı.

SİTESPOR GOLÜ ERKEN BULDU

Karşılaşmanın başlamasıyla rakibi karşısında üstünlük kurmaya çalışan Fevzipaşaspor Sitespor karşısında ilk çeyrek saatte baskısını sahaya yansıtsa da, 16’ncı dakikada sağ kanattan Kadir ile başlayan atakta Mert Arslanalp’in ayağından gelen golle maçta 1 – 0 geriye düştü. Orta sahada Sadullah ve Ozan’ın topu ayakta tutarak oyunu açma çabaları karşılığını bulunca Sitespor bu dakikadan itibaren oyun kontrolünü de eline geçirdi.

RAHMİ’DEN KRİTİK HAMLE

Hazırlık müsabakasında tek farkla üstünlüğü yakalayan Sitespor, kazandıkları golün de vermiş olduğu moralle rakip yarı sahada baskısını iyice arttırdı. Defans çizgisini önde tutarak rakibi kendi yarı sahasına hapseden ve hücum şansı vermeyen Sitespor, orta sahada kaybettiği top sonrası Cengiz’le başlayan bir kontra atağa maruz kalan Sitespor, savunmanın göbeğinde görev yapan Rahmi Koçak sayesinde olası bir golden kurtuldu. Az adamla yakalanan Sitespor savunmasını doğru bir zamanlamayla çıkış yapan Rahmi önledi.

MERT’İN GOLÜYLE FARK 2’YE ÇIKTI

Yakalandığı kontra atağın ardından oyunun kontrolünü yeniden eline geçiren Sitespor Ozan ile başlayan atakta Mert Aslan’ın ayağından bulduğu golle maçta 2 farklı üstünlüğü yakaladı (2-0). 26. dakikada Fevzipaşaspor ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Mert, topu sol çapraza sürerek kendine şu atacak alan yarattı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

KANAT ORGANİZASYONLARIYLA YÜKLENDİLER

2 – 0 öne geçtikten sonra biraz daha kontrollü bir oyun sergileyen Sitespor, yerden ayağa paslarla rakip defansın dengesini bozmaya çalıştı. Bulduğu açıklarda kanat organizasyonlarıyla Fevzipaşaspor kalesine yüklenen Sitespor, Mert’in sol kanattan açtığı ortada Ceyhun’un; Kadir’in sağ kanattan açtığı ortada ise Ozan’ın topa dokunamamasıyla iki önemli pozisyonu değerlendiremedi.

SİTESPOR SOYUNMA ODASINA 2 – 0 ÖNDE GİTTİ

Orta alanda Ozan, Sadullah ve Cengiz kontrolünde etkili ataklara kalkan Sitespor, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 2 – 0 Sitespor üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARI KONTROLLÜ BAŞLADI

İkinci yarının başlamasıyla taktiksel bazı değişikliklerle mücadeleye devam eden taraflar kontrollü bir oyunla ikinci 45 dakikaya girdiler. İlk yarıda olduğu gibi oyunun kontrolünü yavaş yavaş eline almaya başlayan Sitespor, Fevzipaşaspor karşısında tehlikeli pozisyonlar buldu. Yakaladığı pozisyonlarla istediği sonuçları alamayan Sitespor’da Ceyhun oyundan çıkarken yerine Mert Baykuş girdi.

OZAN FARKI 1’E İNDİRDİ

Sitespor’un yakaladığı ataklardan eli boş dönmesiyle biraz kendine gelen Fevzipaşaspor mücadelenin 65. dakikasında Ozan’ın ayağından bulduğu golle maçta son 25 dakikaya girilirken aradaki farkı 1’e indirmeyi başardı (2-1).

OYUNA SONRADAN GİREN MERT GOLÜ BULDU

Farkı bire indiren Fevzipaşaspor, beraberlik golü için Sitespor kalesine ataklarda bulunurken savunmada büyük açıklar vermeye başladı. Beraberlik gülünü bir türlü bulamayan Fevzipaşaspor, maruz kaldığı bir atakta oyuna ikinci yarı dahil olan Mert Baykuş’un ceza alanı içinde buluştuğu topa düzgün bir vuruş yapmasıyla topu ağlarında gördü ve maçta yeniden 2 farkla geriye düştü (3-1).

MERT 79’DA YENİDEN SAHNEDE (4-1)

Zaman zaman oyundan düşse de maçın genelinde oyunun kontrolünü elinde tutan Sitespor, dakikalar 79’u gösterdiğinde bir gol sevinci daha yaşadı. Orta sahanın ortasından gelişen organize bir atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mert Baykuş bir anda kaleyi karşısında gördü. Yaptığı düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderen Baykuş, kendisinin 2, takımının ise dördüncü golünü kaydetti (4-1).

SİTESPOR 3 FARKLA KAZANDI

Maçın geriye kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmadı ve Sitespor, rakibi Fevzipaşaspor’u 4 – 1 yenerek karşılaşmadan galip ayrıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.