Sitesporda teknik patron Soner Çelik oldu

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor teknik direktörlüğe Soner Çelik’i getirdi. Alt yapı kategorilerinde elde ettiği şampiyonluklarla adından sıkça söz ettiren Soner Çelik 2015-2016 sezonunda A Takım’ın başarısı mücadele edecek

Sitesporda  teknik patron Soner Çelik oldu
22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:53

 ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE HAZIRLIKLAR BAŞLAYACAK

 

Sitespor’da teknik direktörlüğe Soner Çelik getirildi. İmza töreninde konuşan Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, “Yeni sezonda genç bir ekiple mücadele vereceğiz. Bu genç ekibin başına da Soner hocamızı getirdik. İnşallah alt yapıdaki başarıyı A Takıma da taşıyacaktır. Kendisine güvenimiz tamdır. Önümüzdeki günlerde yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

Sitespor teknik direktörlüğüne getirilen Soner Çelik ise yuvada kaldığı için mutlu olduğunu ifade ederek, “elimizden geleni yapacağız. A Takımda da en iyi sonuçları almaya çalışacağız” açıklamasında bulundu. 2013-2014 sezonunu 1.Amatör Küme B Grubu’nda namağlup şampiyon tamamlayan Sitespor, Süper Amatör Lig’deki ilk sezonunu 17 puanla 9.sırada tamamlandı. Sitespor 20 karşılaşmada 4 galibiyet elde ederken 5 karşılaşmadan beraberlik 11 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 23 gol atan Sitespor kalesinde ise 39 gol gördü.

 

U-15 LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL ETTİ

 

A Takım dışında Sitespor U-17, U-16, U-15, U-12 ve U-11 kategorilerinde grubunu şampiyon tamamlamayı başardı. U-19, U-14 ile U-13 kategorisinde ise mücadele verdiği gruplarda alt sıralarda kalan Sitespor, aynı zamanda U-15 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etti.

 

İLK HAFTA MAÇLARI 10-11 EKİM TARİHLERİNDE

 

Süper Amatör Lig 10-11 Ekim tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. 1.Amatör Küme ile U-15 Ligi 5-6 Eylül tarihlerinde start alacak. 2.Amatör Küme ise 31 Ocak 2016 tarihinde başlayacak. 1.Transfer Dönemi 20 Temmuz’da başlayıp 12 Ekim’de sona erecek. 2.Transfer Dönemi ise 4 Ocak 2016 tarihinde başlayıp 15 Şubat 2016 tarihinde tamamlanacak.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.