Sitespor’dan rakip filelere 6 gol

Altyapıya verdiği önem ve ülke futbolunun önde gelen kulüplerine gerçekleştirdiği genç transferleriyle isminden sıkça söz ettiren Kapaklı Sitespor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’in ikinci haftasınız da kayıpsız atlattı. Konuk olduğu Vakıflar Güvenspor deplasmanında 3 puanı 6 golle alan temsilcimiz puanını 6’ya yükseltti ve puan tablosunda kendine averaj farkıyla ikinci sırada yer buldu

Sitespor’dan rakip filelere 6 gol
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Eylül 2019 Pazartesi 17:49

29 Eylül Pazar günü Ulaş Sahası’nda gerçekleşen mücadeleye temsilcimiz Kapaklı Sitespor Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Gurur, Burhan, Numan, Serdar, Mustafa, Serkan ve Mert ilk on biriyle çıktı.

SERKAN AKYÜZ 4 GOL KAYDETTİ
Kaptan Serkan Akyüz’ün 4 golle yıldızlaştığı mücadeleyi 6 – 1 gibi net bir skorla kazanan Kapaklı Sitespor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’de olan puanını 6’ya yükseltti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.