Spor Kompleksi şekillenmeye başladı

11 yıldır atıl durumda bırakılan İstasyon Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nda tadilat çalışmaları sürerken, Kapalı Spor Salonu yanında yapılacak olan futbol, voleybol sahaları ve tenis kortlarının yapımına da başlandı

Spor Kompleksi şekillenmeye başladı
11 Ağustos 2015 Salı 17:42

 SPOR SAHALARI YAPILACAK

Kapalı Spor Salonu’ndaki tadilat çalışmalarının tüm hızı ile sürdüğünü belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, soyunma odaları, duş alanları, tuvalet ve lavaboların yapımına başlanıldığını, drenaj ve su tahliye çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Tadilat çalışmaları devam ederken Kapalı Spor Salonumuzun yanına yapacağımız Spor Kompleksi içinde yer alacak olan futbol, voleybol sahaları ile tenis kortlarının yapımına da başlandı.” açıklamasını yaptı.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENECEK

Yaklaşık 11 yıldır atıl durumda olan ve çürümeye terk edilen Kapalı Spor Salonu’nu Ekim ayı sonunda yanındaki spor kompleksi ile birlikte hizmete açmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Vahap Akay, “Önümüzdeki günlerde Kapalı Spor Salonumuzun boya-badana, parke yenileme, çatı yenileme ve tribünlerin yapımına başlanacak. Kapalı Spor Salonumuzun içerisinde bu çalışmalar devam ederken futbol, voleybol ve tenis kortlarının da yapımı tamamlanacak.” dedi.

SPOR KOMPLEKSİ OLACAK

Çalışmaların tamamlandığı zaman Kapalı Spor Salonu ve etrafının Çerkezköylü gençlere spor kompleksi olarak hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kapalı Spor Salonu’nun bulunduğu alanın yanına 1 adet voleybol, bir adet basketbol, bir adet tenis kortu ve bir adet kapalı suni çim saha yapacak. Ayrıca Kapalı Spor Salonu ve diğer sahaların bulunduğu alanın çevre düzenlenmesi, bağlantı yolları ve aydınlatması yapılacak. Ekim ayı sonunda çalışmalar tamamlandığı zaman ilçemiz son derece modern bir spor kompleksine kavuşmuş olacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.