Spor kurslarında eğitimler başladı ​

Kapaklı Belediyesi’nin ücretsiz olarak Kapaklı halkının hizmetine sunduğu spor kursları başladı. Kurslara katılım yoğun olurken; tüm kursiyerler Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini iletti

Spor kurslarında eğitimler başladı ​
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:07

HALKIMIZIN SAĞLIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ
Pilates, Zumba, Step – Aerobik, Kick Boks, Taekwondo ve Satranç branşlarında verilen eğitimler hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamaları ve sosyalleşmeleri adına sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında Karma Kadın Sporları (Pilates, Zumba, Step – Aerobik), Kick Boks, Taekwondo ve Satranç kurslarımız başladı.” dedi.

507 KURSİYER KATILIM GÖSTERİYOR
Kurslara katılımın yoğun olduğunu kaydeden Başkan Mandalı, “Karma Kadın Sporları kursumuzda 315, Taekwondo kursumuzda 73, Kick Boks kursumuzda 70 ve Satranç kursumuzda ise 49 kursiyerimiz eğitim görüyor. Kurslarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı Kapaklı halkımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HAFTANIN ÇEŞİTLİ GÜNLERİ, SEANSLAR HALİNDE VERİLİYOR
Kapaklı halkının ücretsiz olarak faydalandığı kurslarda eğitimlerin, alanında uzman eğitmenler tarafından verildiğine dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Karma Kadın Sporları kursumuzda Pazartesi, Çarşamba, ve Cuma günleri, günde 4 seans; Kick Boks kursumuzda Pazartesi ve Çarşamba günleri, günde 2 seans; Taekwondo kursumuzda Salı ve Perşembe günleri, günde 2 seans ve Satranç kursumuzda Pazartesi ve Perşembe günleri, günde 2 seans eğitim verilmektedir.” bilgilendirmesinde bulundu.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.