Sportif faaliyetlere desteğe devam

Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine yeni atanan Eray Tok, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

Sportif faaliyetlere desteğe devam
03 Ocak 2018 Çarşamba 14:30

TEŞEKKÜR ETTİ
Kapaklı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eray Tok, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçedeki sportif faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Müdür Tok misafirperverliğinden dolayı Başkan Mandalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
GENÇLERİMİZE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, ilçemize hayırlı olması temenni ediyorum. Kapaklı Belediyesi olarak gençlerimize sahip çıkmak ve onlara yönelik tüm sportif faaliyetlerine destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.