Step, Aerobik ve Pilates kursları başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Step, Aerobik ve Pilates Kursları 16 Ekim’de başlıyor. Kurslara katılacak olan kadınlar Çerkezköy Belediyesi Halk Masaları ve Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’ne kayıtlarını yaptırabilirler

Step, Aerobik ve Pilates kursları başlıyor
14 Eylül 2017 Perşembe 20:19

HAFTANIN 4 GÜNÜ DÜZENLENECEK
Çerkezköy’de yaşayan kadınlara yönelik Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz Step, Aerobik ve Pilates Kursu’nun haftanın 2 günü verileceğini açıklayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl Step, Aerobik ve Pilates Kurslarımızı Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezimiz ile Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimizde vereceğiz. 
VELİKÖY’DEN SERVİS KALDIRILACAK
Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezimizdeki Step, Aerobik ve Pilates Kursumuz Pazartesi ve Çarşamba günü 09.30-10.30, 10.30-11.30, 18.30-19.30, 19.30-20.30 saatlerinde, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimizde ise Salı ve Perşembe günleri 10.30-11.30, 14.00-15.00 saatleri arasında verilecektir. Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimize Veliköy Mahallemizden katılacak bayanlar için Veliköy Mahalle Evi önünden ücretsiz servisler kaldırılacaktır” dedi.
UZMAN EĞİTMENLER EĞİTİM VERECEK
Step, Aerobik ve Pilates Kurslarının haftanın 2 günü Çerkezköy Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi’nde, iki gün ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verileceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Müzik eşliğinde tempolu şekilde yapılacak olan Step, Aerobik ve Pilates Kurslarımızı konusunda uzman bayan eğitmenimiz verecek. Bugün başlayan Step, Aerobik ve Pilates Kurslarımız Haziran ayına kadar 3’er aylık periyodik aralıklar ile devam edecek” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.