Streetball kayıtları başladı

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan Streetball Turnuvası başvuruları başladı

Streetball kayıtları başladı
01 Ağustos 2018 Çarşamba 10:51

FESTİVAL 4 GÜN SÜRECEK
Çerkezköy Belediyesi olarak bu yıl Kültür ve Sanat Festivali’ni organize edeceklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “30 Ağustos Perşembe günü başlayacak olan festivalimiz 4 gün sürecek ve 1 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliklerle son bulacak. Festivalimiz kapsamında gençlerimiz için bir de Streetball Turnuvası (Sokak Basketbolu) düzenleyeceğiz. Toplam 4 kategoride gerçekleşecek olan turnuvada gençlerimiz Büyük Erkekler (1999 Altı Doğumlular), Genç Erkekler (2000-2001 Doğumlular), Yıldız Erkekler (2002-2003 Doğumlular) ve Küçükler (2004- 2005 Doğumlular) kategorilerinde mücadele edecekler” dedi.

SON BAŞVURU TARİHİ 17 AĞUSTOS
Streetball Turnuvası’na katılmak isteyenlerin Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’ne başvuruda bulunabileceklerini sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gençlerimiz 4’er kişilik takımlar kurarak kimlik fotokopileri ile Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’ne kayıt yaptırabilirler. Takımlardan 3’er kişi sahada olacak 1 kişi ise yedek olarak kenarda bekleyecek. 1 Ağustos Çarşamba günü başlayan kayıt işlemleri, 17 Ağustos Cuma günü sona erecek” ifadelerini kullandı. 

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK
Streetball Turnuvası’nda dereceye giren sporcuların ödüllendirileceğini kaydeden Başkan Akay, “Büyük Erkekler kategorisinde 1’inciye 2000 TL, 2’nciye ise 1000 TL; Genç Erkekler kategorisinde 1.’inciye 750 TL, 2’nciye ise 500 TL; Yıldız Erkekler kategorisinde ise 1’inciye 500 TL, 2’nciye de 250 TL verilecek” dedi.

Çerkezköy’ün son yıllarda spor ve sanat ile anılan bir kent haline geldiğine dikkat çeken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gençlerimizi böyle etkinliklerde bir araya getirmek ve geleceğin yıldızlarının kentimizden çıkması için her türlü ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Çerkezköy’ümüzü her alanda bir marka haline getirme hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.