Süper Amatör’de 15.hafta bol golle tamamlandı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 15. Hafta mücadeleleri sonunda temsilcilerimiz 1911 Çerkezköyspor ve Çerkezköyspor haftayı 3 puanla kapattı. 1911 Çerkezköyspor sahasında Sitespor’u 5-0 ile geçerken, Çerkezköyspor’da sahasında Ergene Belediyespor’u 4-2’lik skorla mağlup etti.

Süper Amatör’de 15.hafta bol golle tamamlandı
26 Şubat 2015 Perşembe 18:50

 MURATLI BELEDİYE HAFTAYI BAY GEÇMİŞTİ

Süper Amatör Lig’in 15. Haftası 1911 Çerkezköyspor-Sitespor, Çerkezköyspor-Ergene Belediyespor, Çorluspor 1947-Kapaklıspor, Çorlu Gençlerbirliğispor-Çorlu Kültür Sultanköyspor maçları ile sona ererken, Muratlı Belediyespor haftayı BAY geçti. Malkara Belediyespor ise hükmen galip geldi. Temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor sahasında Sitespor’u konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan temsilcimiz etkili pozisyonlarla Sitespor kalesini yokladı. İlk yarının sonlarında Sitespor defansının hatasını değerlendiren Salih ile 1-0 öne geçen temsilcimiz ilk yarıyı önde kapattı.

LİDERİ 3’ÜNCÜ SIRADAN TAKİP EDİYOR

İkinci yarıya da etkili başlayan temsilcimiz üst üste pozisyonlar buldu. Genç oyuncu Gürer takımını 2-0 öne geçirdikten sonra, genç oyuncu ikinci kez golü buldu ve skoru 3-0’a taşıdı. Bir diğer genç oyuncu Oğuz Kaptan takımının 4. Golüne imza atarken, son söz yine Gürer’den geldi ve skor 5-0’a taşındı. Geçtiğimiz haftayı Malkarasapor deplasmanında kayıpla kapatan 1911 Çerkezköyspor aldığı farklı skorla 3 puanı hanesine yazdırarak liderlik yolunu 3. sıradan takip etti.

1911 38 GOL ATARKEN KALESİNDE 8 GOL GÖRDÜ

15. Hafta sonunda 1911 Çerkezköyspor rakip kalelere 38 gol atarken, kalesinde sadece 8 gol gördü. 28 puanla 3. Sırada bulunan temsilcimiz bu hafta deplasmanda Muratlı Belediyespor ile karşılacak. Bir diğer temsilcimiz Çerkezkösypor haftayı sahasında oynadığı Ergene Belediyespor ile kapattı. Temsilcimiz rakibi karşısında 2-0 geriye düşerken, ilk yarının son bölümlerinde bulduğu gollerle soyunma odasına 2-2’lik eşitlikle girdi.

TEMSİLCİMİZ KAPAKLISPOR TAKIMIYLA KARŞILAŞACAK

İkinci yarının orta bölümlerinde skoru 3-2’ye getiren Çerkezköyspor, son bölümlerde bir gol daha bularak rahatladı. 90 dakika sonunda rakibini 4-2 mağlup eden Çerkezköyspor 3 puanı hanesine yazdırdı. Aldığı 4-2’lik Ergene Belediyespor galibiyetiyle 14 olan puanını 17’ye çıkaran Çerkezköyspor, bir basamak yükselerek 6.sıraya yerleşti. 15 hafta sonunda Yeşil-Beyazlı ekip 23 gol atarken, kalesinde 19 gol gördü. Çerkezköyspor 16. Hafta mücadelesinde deplasmanda Kapaklıspor ile karşılacak.

İLK DEVRE 1947 TAKIMININ 2-0’LIK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Lig’de ikinci sırada bulunan Çorluspor 1947 lideri takip etmeye devam ediyor. Haftasonu sahasında Kapaklıspor’u konuk eden sarı-kırmızılı ekip rakibini çok farklı mağlup etti. Mücadeleye hızlı başlayan Çorlu ekibi Kapaklıspor’u kendi yarı sahasına kapattı. İlk bölümlerde 1-0 öne geçen sarı-kırmızılı ekip ilk yarının son bölümlerinde ikinci golü de buldu. İlk yarısı 2-0 sona eren karşılaşmanın ikinci 45 dakikası da ilk yarıda olduğu gibi atak başladı.

1947 RAKİBİ KARŞISINDA 7 GOL BULDU

Çorlu ekibi bulduğu organize gol ile aradaki farkı 3’e çıkardı. Üst üste pozisyonlar bulan Çorluspor 1947 ekibi fazla uzun sürmeden 4. Golü de buldu. Aradaki farkı iyice açan sarı-kırmızılı ekip oyundan düşen Kapaklıspor karşısında iyice rahatladı ve üst üste attığı gollerle karşılaşmadan 7-0’lık galibiyetle ayrılmasını bildi. 15. Hafta da Çorlu’da derbi heyecanı yaşandı. Çorlu Gençlerbirliği ile Çorlu Kültür Sultanköyspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan ekip Lig lideri Çorlu Gençlerbirliğispor oldu. Sağlı sollu ataklarla Kültürspor kalesini abluka altına alan Gençlerbirliği baskılı oyunun sonucu bulduğu gol ile aldı. Mücadelenin henüz başında 1-0 öne geçen Çorlu Gençlerbirliğispor ikinci golü de çok geçmeden Çorlu Kültür Sultanköyspor filelerine bıraktı.

GENÇLERBİRLİĞİ EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

İlk yarının son bölümünde 3. Golü de bulan Gençlerbirliği ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyunu rölantiye alan Gençlerbirliği dördüncü golü buldu ve 90 dakika 4-0’lık skorla sona erdi. Lig’de lider konumda bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor aldığı galibiyetle puanını 36’ya yükseltti. Gençlerbirliği’nin ligde 11 galibiyeti, 3 beraberliği bulunurken, namağlup şekilde yoluna devam ediyor.

KAPAKLISPOR EVİNDE ÇERKEZKÖYSPOR’U KONUK EDECEK

15. Haftada Çorluspor 1947’ye 7-0’lık skorla yenilen Kapaklıspor haftayı 17 puanla kapattı. Ligde 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyeti bulunan  sarı-lacivertli ekip, 16. Haftada sahasında Çerkezköyspor’u konuk edecek. Bir diğer Kapaklı ekibi olan Sitespor 16. Haftada ligden ihraç edilen Karadeniz Gençlikspor ile karşılaşacaktı. Bu haftayı hükmen galip geçen Sitespor’un 3 galibiyeti, 4 mağlubiyeti ve 5 beraberliği bulunuyor. Malkaraspor ise sahasında Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Lig’de 4. Konumda bulanan Malkaraspor’un 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Ayrıca Malkara ekibi rakip filelere 26 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü.

ERGENENİN BERABERLİĞİ BULUNMUYOR

Bir diğer takım olan Muratlı Belediyespor 16. Haftada sahasında 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek. Lig’de 24 puanı bulunan Muratlı ekibinin 7 galibiyeti, 3 beraberliği ve 3 mağlubiyeti bulunurken, 22 gol atan ekip kalesinde 15 haftada 13 gol gördü. Ergene Belediyespor ise 16. Haftada sahasında Çorlu Kültür Sultanköyspor’u konuk edecek. Lig’in son sırasında bulunan iki ekip kozlarını Ergene sahasında paylaşacak. Ergene Belediyespor’un 3 galibiyeti ve 11 mağlubiyeti bulunurken, hiç beraberliği bulunmuyor.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.