Süper Amatör'de ilk yarı sona eriyor

Tekirdağ Süper Amatör Lig birinci devre maçları yarın oynanacak 4 karşılaşma ile sona erecek. Lig'de son haftaya girilirken Malkara Belediyespor maç fazlası ile birinci sırada, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor maç eksiği ile ikinci, Çorlu Gençlerbirliği de maç eksiği ile üçüncü sırada yer alıyor. Ligin iddialı ekibi Çorluspor 1947 ise maç eksiği ile dördüncü sırada yer alıyor

Süper Amatör'de ilk yarı sona eriyor
02 Ocak 2015 Cuma 22:10

 Tekirdağ Süper Amatör Lig'de yarın oynanacak maçlar ile ilk devre sona erecek.

AÇILIŞ KARŞILAŞMASI ERGENE İLE MURATLI

11. haftanın açılış karşılaşmasında ligin 10. sırasında yer alan Ergene Belediyespor kendi evinde ligin 5. sırasında yer alan Muratlı Belediyespor'u konuk edecek. Maç saat 12.30'da Ergene sahasında oynanacak.

1947, ÇERKEZKÖYSPOR'A KONUK OLUYOR

Lig de bir diğer karşılaşma ise temsilcimiz Çerkezköyspor ile Çorluspor 1947 arasında saat 13.00'da oynanacak. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı'nda seyircisiz olarak oynanacak maçta temsilcimiz üç puanı alıp ilk devreyi galibiyet ile kapatmak isterken, Çorluspor 1947 ise şampiyonluk yolunda puan kaybetmemek için sahaya çıkacak.

1911 ÇERKEZKÖY, GENÇLERBİRLİĞİ İLE KARŞILAŞACAK

Ligin üst sıralarını ilgilendiren maçta temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Çorlu Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Her iki takımda şampiyonluk hedeflerinden kopmamak adına üç puan için sahaya çıkacak. Maç önce temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor averaj ile Çorlu Gençlerbirliği'nin üzerinde ikinci sırada yer alıyor.

BU HAFTA DERBİ VAR

Süper Amatör Lig'in ilk yarısının son haftası derbiye sahne olacak. 12 puan ile ligin altıncı sırasında yer alan Kapaklıspor, maç eksiği ile ligin yedinci sırasında yer alan Sitespor'u konuk edecek. Kıran kırana geçecek olan karşılaşmada her iki takımda puan kaybı yaşamadan ilk yarıyı kapatmak için sahaya çıkacak.

MÜSABAKA OYNANMAYACAK

Lig'in 11. haftasında, Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan resmi açıklamaya göre bir alt lige düşürülen Karadeniz Gençlikspor, Çorlu Kültür Sultanköyspor arasındaki müsabaka oynanmayacak.

Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz hafta alınan sonuçlar ve puan durumu şu şekilde;

Malkara Belediyespor 2 - Kapaklıspor 0

Sitespor 3 - Ergene Belediyespor 0

Muratlı Belediyespor 0 - Çorlu Gençlerbirliği 1

1911 Çerkezköyspor 5 - Çorlu Kültür Sultanköyspor 0


 Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.