Süper Amatör’ün kahramanları BAL’da da bizimle!

2017 – 2018 sezonunda Bölgesel Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’da yönetim kadrosu ve teknik ekibin son halini almasının ardından transfer çalışmaları başladı. Geçtiğimiz sezon takımın BAL’a çıkmasında büyük rol oynayan Sedat Çolak, Şafak Törin, İsmail İnan ve Selçuk Tekeci önümüzdeki sezon için Çerkezköy 1911 Spor’la anlaşmaya vardı

Süper Amatör’ün kahramanları BAL’da da bizimle!
13 Temmuz 2017 Perşembe 17:27

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Çerkezköy 1911 Spor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Uğur Erem, “Geçen sezon takımımızın Bölgesel Amatör Lig’e çıkmasında büyük emekleri olan 4 arkadaşlarımızla bugün yeniden anlaşıyoruz. Bazı arkadaşlarımız burada olmadığı için onlarla yüz yüze görüşme fırsatını yakalayamadık henüz. Buraya geldiklerinde onlarla da görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz. Aramıza katılan futbolcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Çerkezköy 1911 Spor Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erem’in konuşmalarının ardından Sedat Çolak, Şafak Törin, İsmail İnan ve Selçuk Tekeci, 2017 – 2018 sezonunda kendilerini Çerkezköy 1911 Spor’a bağlayan imzaları attılar.
4’ÜYLE ANLAŞMAYA VARILDI
İmza törenin ardından açıklamalarda bulunan Çerkezköy 1911 Spor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu, “İç transferde 7 oyuncuyla görüşeceğimizi söylemiştik ve 4’üyle anlaştık. Diğer oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Oyunculardan biri yurtdışında ve 17 – 18 Temmuz gibi burada olacak ve yüz yüze görüşme gerçekleştireceğiz. İç transfer görüşmelerimizi bu futbolcularla kapatacağız gibi görünüyor.” dedi.
DIŞ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR
Pazartesi gününden itibaren dış transferde büyük hareketlilik yaşayacaklarını ifade eden Çolakoğlu, “Yaklaşık 24 oyuncu arasında 16 – 17’siyle görüşme kararı aldık. Pazartesi günü birer gün arayla hepsiyle birebir görüşme yapmayı planlıyoruz. Olumsuz bir durum yaşanmadığı takdirde bu futbolcularla da anlaşma sağlayacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
KAMP PROGRAMI AÇIKLANDI
Takımın 31 Temmuz’da gerçekleşecek tanışma yemeğinin ardından 1 Ağustos’ta top başı yapacağını sözlerine ekleyen Çolakoğlu, “İlk etap çalışmalarımızı Çerkezköy’deki tesislerimizde gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 10 günlük bir çalışmanın ardından 2 gün tatil yapılacak ve Kartepe ya da Bolu’da düzenleyeceğimiz 10 – 12 günlük kamp programımız başlayacak.” açıklamalarında bulundu.
DENEME AMAÇLI FUTBOLCULAR DA GELECEK
Çerkezköy 1911 Spor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu ayrıca, iç – dış transfer dışında Çerkezköy’de yapılacak hazırlık kampına denenmek için bazı oyuncuların çağırılacağını ve teknik ekibin olumlu rapor vermesi halinde bu futbolcularla da anlaşılabileceğini kaydetti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.