Süper Lig’de 11. hafta programı

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig’in 11. haftasında lider 1911 Çerkezköy Spor; ligde henüz galibiyeti olmayan ve son sıraya demir atan Büyük Çınarlı Spor’a konuk olacak

Süper Lig’de 11. hafta programı
23 Aralık 2015 Çarşamba 15:53

MALKARA, GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ AĞIRLAYACAK

Tekirdağ Süper Amatör Lig 11. haftasında Malkara Belediye Spor, Çorlu Gençlerbirliği Spor’u ağırlıyor. Malkara 14 Kasım Stadı’nda oynanacak karşılaşma 27 Kasım Pazar günü saat 13.00’da başlayacak.

SİTE SPOR, SARAY’A KONUK OLACAK

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Saray Belediye Spor, Site Spor’u ağırlayacak. 27 Kasım Pazar günü 14.00’da başlayacak olan karşılaşma Saray Sahası’nda oynanacak.

ÇORLU KÜLTÜR’ÜN HATA LÜKSÜ YOK

Lider 1911 Çerkezköy Spor’un en yakın takipçisi Çorlu Kültür Spor, bu hafta sahasında Ergene Belediye Spor’u ağırlayıp liderle arasında puan farkı oluşmaması için çaba gösterecek. Pazar günü 13.00’da başlayacak olan karşılaşma Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynanacak.

MURATLI BELEDİYE, KAPAKLI’YA GELİYOR

27 Kasım Pazar günü saat 13.00’da başlayacak olan bir diğer karşılaşma ise Kapaklı Sahası’nda oynanacak. Ligi 10. Sırada sürdüren Kapaklı Spor, sahasında Muratlı Belediye Spor’u ağırlayacak.

1911’DE HEDEF 3 PUAN

Tekirdağ Süper Amatör Lig 11. haftasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor, ligde galibiyeti bulunmayan ve sadece 1 puana sahip Büyük Çınarlı Spor deplasmanına gidecek. Averaj farkıyla zirvede bulunan temsilcimizin maçı Pazar günü 13.00’da 13 Kasım Sahası’nda oynanacak.

1461, ŞARKÖY DEPLASMANINDA

Haftanın son karşılaşmasında 1461 Karadeniz Spor, Şarköy Spor deplasmanına konuk olacak. Pazar günü Şarköy Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

AŞAĞI SEVİNDİKLİ BAY GEÇECEK

Ligde 8 puanla 11. sırada yer alan Aşağı Sevindikli Spor ise bu haftayı BAY geçecek.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.