Süper Lig’de 19. hafta sonuçları

Tekirdağ Süper Amatör Lig 19. hafta müsabakaları tamamlandı. Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor Şarköy deplasmanında 3 puanı 5 golle alırken, lider Çorlu Kültür Spor ise sahasında ağırladığı Kapaklı Spor’u 4-0 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu

Süper Lig’de 19. hafta sonuçları
02 Mart 2016 Çarşamba 18:44

TEMSİLCİMİZ 3 PUANI 5 GOLLE ALDI

Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 19’uncu haftasında Şarköy deplasmanına gitti. Şarköy Sahası’nda gerçekleşen karşılaşmayı 5-0 gibi net bir skorla kazanan temsilcimiz puanını 43’e çıkararak 3’üncü sıradaki yerini korurken, ev sahibi ekip 12 puanla 11. sırada kaldı.

ÇORLU KÜLTÜR SPOR ZİRVEYİ BIRAKMADI

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 19. haftasında lider Çorlu Kültür Spor, General Basri Saran Stadı’nda Kapaklı Spor’u ağırladı. Sahadan 4-0 üstünlükle ayrılan Çorlu temsilcisi 45 puanla zirvedeki yerini korurken, Kapaklı Spor ise 21 puanda kaldı ve 7’nci sıraya geriledi.

SARAY BELEDİYE EVİNDE KAZANDI

Haftanın bir diğer maçında Saray Belediye Spor, Büyük Çınarlı Spor’u ağırladı. Saray Sahası’nda oynanan maçı Saray temsilcisi 2-0 kazanarak 34’e çıkardı ve 4. sıradaki yerini korudu. Lig’in vasat takımlarından Büyük Çınarlı Spor ise 10 puanla 12. sırada kaldı.

1461 YİNE KAYBETTİ

Geçtiğimiz hafta temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’a 9-0 gibi farklı bir skorla kaybeden 1461 Karadeniz Spor, Tekirdağ Süper Amatör Lig 19. haftasında Muratlı Belediye Spor’u ağırladı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmayı deplasman ekibi Muratlı Belediye Spor 5-2’lik skorla kazanırken, puanını 28’e yükseltti ve 5’inci sıradaki yerini korudu. Kendi sahasından eli boş dönen ev sahibi ekip ise 14 puanla 10’uncu sırada kaldı.

GENÇLERBİRLİĞİ ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Çorlu temsilcilerinden Çorlu Gençlerbirliği Spor, Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 19. haftasında General Basri Saran Stadı’nda Ergene Belediye Spor’u ağırladı. Sahadan 4-1’lik skorla galip ayrılan ev sahibi ekip puanını 44’e yükseltti ve 2’nci sıradan zirve takibini sürdürdü. Deplasmandan eli boş dönen Ergene temsilcisi ise 16 puanda kaldı ve 9. sıraya geriledi.

SİTE SPOR BAY GEÇTİ

Site Spor 19. haftayı BAY geçerken, Aşağı Sevindikli Spor ise ligden çekilmiş olan Malkara Belediye Spor karşılaşmasını hükmen 3-0 kazanmış sayıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.