Süper Lig’de 6. hafta karşılaşmaları

Tekirdağ Süper Amatör Lig heyecanı, yarın oynanacak 6 karşılaşma ile devam edecek. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un sahasında Şarköyspor’u konuk edeceği haftada lider Çorlu Kültürspor Kapaklıspor deplasmanına gelecek. Sitespor ise ligin 6. haftasını BAY geçecek

Süper Lig’de 6. hafta karşılaşmaları
20 Kasım 2015 Cuma 16:21

LİDER KAPAKLI’DA SAHNEYE ÇIKIYOR

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de heyecan 6’ncı hafta maçlarıyla devam ediyor. Haftaya lider giren Çorlu Kültürspor Kapaklıspor deplasmanından puan almak için gelecek. Liderin maçı 22 Kasım Pazar günü (yarın) saat 13.00’da Kapaklı Sahası’nda oynanacak.

1911’DE HEDEF 3 PUAN

Haftanın bir diğer karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Mustafa Uğraş Stadı’nda Şarköyspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta 1461 Karadenizspor deplasmanında 2 puan bırakan temsilcimiz bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Bu karşılaşma da yarın saat 13.00’da başlayacak.

BÜYÜK ÇINARLI, SARAY’I KONUK EDECEK

Geçtiğimiz hafta Kapaklıspor’u 3 – 2 mağlup ederek ligde ilk galibiyetini alan ve moral depolayan Saray Belediyespor, ligin son sırasında bulunan ve 1 puana sahip olan Büyük Çınarlıspor deplasmanında boy gösterecek. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak mücadele yarın saat 13.00’da başlayacak.

MURATLI SAHASI İKİ MÜCADELEYE SAHNE OLACAK

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 6’ncı haftasında Muratlı Sahası’nda iki karşılaşma oynanacak. Saat 12.00’da Muratlı Belediyespor – 1461 Karadenizspor karşılaşmasına ev sahipliği yapacak olan Muratlı Sahası’nda saatler 14.00’ı gösterdiğinde Aşağı Sevindiklispor – Malkara Belediyespor müsabakası başlayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ ERGENE DEPLASMANINDA

Haftanın son mücadelesinde ise ilk puanıyla geçtiğimiz hafta tanışarak son sıradan kurtulan Ergene Belediyespor ile Çorlu Gençlerbirliği Spor karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma da Ergene Sahası’nda 12.00’da başlayacak.

SİTESPOR BU HAFTA BAY

Geçtiğimiz haftayı ligin puansız ekibi Ergene Belediyespor karşısında aldığı sürpriz bir mağlubiyetle kapatan Sitespor ise bu haftayı BAY geçecek.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.