Süper Lig’de oynamayı ben de isterim

Çerkezköy’den yetişen ender yeteneklerden olan ve şu an PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un başarısı için ter döken başarılı futbolcu Erçağ Evirgen devre arası tatilinde Çerkezköy’deki yakınlarını ziyaret etti

Süper Lig’de oynamayı ben de isterim
16 Ocak 2013 Çarşamba 08:01

Futbol hayatına Çerkezköyspor’un alt yapısında başlayan ve Çerkezköyspor’da gösterdiği performans sonrası Lüleburgazspor ve Karşıyakaspor’da futbol oynayan, 2010-11 sezonunun sonunda da PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’a transfer olan Erçağ Evirgen gazetemizi ziyaret etti.
YAKINLARINI ZİYARET ETTİ
Devre arası çalışmaları için bir hafta boyunca Antalya’da kamp yaptıklarını ve kampın ardından 2 günlük izne ayrıldıklarını dile getiren başarılı futbolcu, “Verilen kısa arada Çerkezköy’e gelip ailemi ve sevdiklerimi ziyaret etmek istedim” dedi.
BOLU MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
İznin ardından Adana’ya döneceğini hatırlatan Erçağ Evirgen, burada da hafta sonu oynayacakları Boluspor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını ifade etti.
BAŞARI GRAFİĞİNİ YUKARI TAŞIMAK İSTİYOR
İlk yarı sonunda kaydettiği 4 gol ve yaptığı 5 asistle iyi bir performans gösteren başarılı futbolcu, 2.yarının başlamasıyla birlikte bu grafiğini daha da yukarı çıkarmak istediğini belirtti.
HEDEFİ ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK
Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyleyen Erçağ, “Sezon sonu hedefimiz tabi ki şampiyonluk. İkinci yarı sergileyeceğim performansla takımıma daha fazla katkı sağlayıp bu hedefe ulaşmak istiyorum” diye konuştu.
HER FUTBOLCU GİBİ BEN DE SÜPER LİG’DE OYNAMAK İSTERİM
Erçağ Evirgen, sezon sonu başka bir takıma transfer olup olmayacağı ile ilgili soru üzerine de, “Ben de her futbolcu gibi Süper Lig’de oynamak isterim ancak şu an tek düşündüğüm şey Adana Demirspor’la şampiyonluk yaşamak. Şu an bunları konuşmak için erken” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.