Süper Lig’de son 5 haftaya girildi

Tekirdağ Süper Amatör Lig 21. hafta müsabakaları tamamlandı. Lig bitimine 5 hafta kala bir sürpriz yaşamak istemeyen temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, zorlu Saray deplasmanından 3 – 2’lik galibiyetle dönerken; lider Çorlu Kültür Spor ise sahasında ağırladığı Aşağı Sevindikli Spor’u 4 – 0’la geçti

Süper Lig’de son 5 haftaya girildi
14 Mart 2016 Pazartesi 17:10

1911 SARAY DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Tekirdağ Süper Amatör Lig 21. hafta mücadelesinde temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, Saray Belediye Spor deplasmanına gitti. Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmayı 3 – 2’lik skorla kazanan temsilcimiz puanını 49’a çıkararak zirve takibini sürdürdü. Sahadan eli boş dönen Saray temsilcisi ise 34 puanla 4’üncü sırada kaldı.

LİDER RAHAT KAZANDI

Haftanın bir diğer karşılaşmasında lider Çorlu Kültür Spor, Aşağı Sevindikli Spor’u ağırladı. General Basri Saran Stadı’nda oynanan maçı 4 – 0 gibi net bir skorla kazanan Çorlu Kültür Spor, puanını 51’e çıkararak zirvedeki yerini korudu. Aşağı Sevindikli Spor ise 17 puanla 8’inci sırada kaldı.

GOL DÜELLOSUNUN GALİBİ BÜYÜK ÇINARLI

21’inci haftada Kapaklı Sahası’nda oynanan Kapaklı Spor – Büyük Çınarlı Spor karşılaşması gol düellosuna sahne oldu. 5 – 3 Büyük Çınarlı Spor galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından konuk takım 13 puanla 12’nci sıraya yükselirken; kendi sahasından eli boş dönen Kapaklı Spor ise 21 puanla 7’nci sırada kaldı.

ŞARKÖY SAHASINDA KAYBETTİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig 21. haftasında kazanan bir diğer takım ise Ergene Belediye Spor oldu. Ergene temsilcisi, Şarköy deplasmanında aldığı 3 – 1’lik galibiyet sonrası puanını 19’a çıkararak 10’uncu sıradaki yerini korurken; ev sahibi Şarköy Spor ise 12 puanda kaldı ve 12’nci sıraya geriledi.

SİTE DEPLASMANDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Haftanın son karşılaşması 1461 Karadeniz Spor ile Site Spor arasında gerçekleşti. Ev sahibi ekip sahadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrıldı ve 20 puanla 9. sıradaki yerini korudu. Deplasmandan mağlubiyetle dönen Site Spor ise 23 puanla 6’ncı sırada kaldı.

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ BAY GEÇTİ

Çorlu Gençlerbirliği Spor 21. haftayı BAY geçerken, Muratlı Belediye Spor ise ligden çekilmiş olan Malkara Belediye Spor karşılaşmasını hükmen 3 – 0 kazanmış sayıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.