Süper Lig’de son iki haftaya girildi

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 24. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor aldığı 7 – 0’lık Büyük Çınarlı Spor galibiyeti sonrası maç fazlasıyla liderliğini sürdürürken; Çorlu Kültür Spor ve Çorlu Gençlerbirliği Spor da haftayı 3’er puanla kapatarak zirve yarışından kopmadılar

Süper Lig’de son iki haftaya girildi
05 Nisan 2016 Salı 16:03

HER ŞEY SON MAÇTA BELLİ OLACAK

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de son 2 haftaya girilirken, şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele var. Çerkezköy 1911 Spor 58, Çorlu Kültür Spor 57 ve Çorlu Gençlerbirliği Spor’un 56 puana sahip olduğu tabloda tüm düğümü, son hafta oynanacak Çorlu Gençlerbilirği Spor – Çorlu Kültür Spor maçı çözecek gibi görünüyor.

SİTE SPOR EVİNDE GÜLDÜ

24. hafta müsabakalarından ilki Site Spor – Saray Belediye Spor arasında oynandı. Kapaklı Sahası’nda gerçekleşen mücadeleden ev sahibi ekip 3 – 1’lik galibiyetle ayrılarak puanını 32’ye çıkardı ve 6’ncı sıradaki yerini korudu. Site Spor deplasmanından eli boş ayrılan Saraya Belediye Spor ise 34 puanla 5’inci sırada kaldı.

ÇORLU KÜLTÜR DEPLASMANDA KAYIP VERMEDİ

Haftanın bir diğer mücadelesinde Ergene Belediye Spor, Çorlu Kültür Spor’u Ergene Sahası’nda ağırladı. Zirve takipçisi deplasman ekibi sahada 4 – 0 gibi rahat bir skorla ayrılarak puanını 57’ye yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu. Ev sahibi ekip ise 25 puanla 8’inci sırada kaldı.

KAPAKLI SPOR YİNE YENİLDİ

24. haftada Kapaklı Spor’u Muratlı Sahası’nda ağırlayan Muratlı Belediye Spor, iç sahadaki gücünü gösterdi ve karşılaşmada 3 – 0 galip ayrıldı. Deplasmandan eli boş dönen Kapaklı Spor 21 puanla 10’uncu sırada kalırken; ev sahibi ekip puanını 40’a yükseltti ve 4’üncü sıradaki yerini korudu.

TEMSİLCİMİZDEN GOL ŞOV

Tekirdağ Süper Amatör Lig 24. hafta karşılaşmalarının bir diğeri ise, temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor ile Büyük Çınarlı Spor arasında Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşti. Temsilcimizin 7 – 0’lık üstünlüğüyle sonuçlanan maç sonrasında Büyük Çınarlı Spor 13 puanla 11’inci sırada kalırken; Çerkezköy 1911 Spor ise puanını 58’e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz önümüzdeki hafta, Aşağı Sevindikli Spor deplasmanında sezonun son maçına çıkacak.

1461 6 TANE ATTI

Haftanın son mücadelesinde 1461 Karadeniz Spor, Şarköy Spor’u ağırladı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 6 – 0 kazanırken, 23 puanla 9’uncu sıraya yükseldi. Deplasmandan eli boş dönen Şarköy Spor ise 12 puanla 12’ncisırada kaldı.

AŞAĞI SEVİNDİKLİ BAY GEÇTİ

Aşağı Sevindikli Spor 21. haftayı BAY geçerken, Çorlu Gençlerbilirği Spor ise ligden çekilmiş olan Malkara Belediye Spor karşılaşmasını hükmen 3 – 0 kazanmış sayıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.