Taekwondocular Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti

Anadolu Yıldızları Batı Grubu Yarı Final Taekwondo Şampiyonasına katılarak Şampiyon olan Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencileri Kübra Kepenek, Senanur Kepenek, Meryem Akgün, Antrenör Bilal Güzel ve Okul Müdürü Musa Dinç ile Birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ ı ziyaret ettiler

Taekwondocular Kaymakam Kubilay’ı ziyaret etti
06 Mart 2016 Pazar 16:22

BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

Çerkezköy Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eerdoğan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman hazır bulundu. Başarılı sporcuları çeşitli ödüllerle ödüllendiren Kaymakam Kubilay, “25-28 Şubat tarihinde Anadolu Yıldızları Batı Grubu Yarı Final Taekwondo Şampiyonasına katılan Nurullah Narin Ortaokulu Öğrencilerimizden 37 Kg. da Kübra Kepenek ve 29 Kg. da Senanur Kepenek birinci olmuş,  44 Kg. da Meryem Akgün Yarı Finalde birinci olan takımda yer almıştır. Öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Sizler Çerkezköy’ün yıldızlarısınız. Ayrıca öğrencilerimizi müsabakalara hazırlayan Antrenör Bila GÜZEL, Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası Avrupa Şampiyonasına Milli Takım ile katılıp Ülkemizi temsil ederek Milli Sporcu unvanını almıştır” dedi.

TEBRİK ETTİ

Elde edilen başarının hayırlı olması temennisin de bulunan Metin Kubilay, “Ülkemizi en iyi şeklide temsil edip Bayrağımızı dalgalandırdıkları için öğrencilerimizi, Antrenörlerini, Okulumuzu,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzü ve Halk Eğitim Merkezimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

ÖMÜR BOYU MUHAFAZA EDECEĞİM

Ziyarette Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel duygu ve düşüncelerini ifade eden bir yazı yazarak Kaymakam Kubilay’a sundu. Bilal Güzel daha sonra yaptığı konuşmada, “Kaymakamımızın sporcuları onure etmesi, sporcularımızın motive olmaları açısından son derece önemlidir. Sporculara son derece önem veren ve bu konuda oldukça hassas davranan Sayın Kaymakamımız gibi bir Mülki Amire sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Şahsıma vermiş olduğu başarı belgesini onur duyarak ömür boyu muhafaza edeceğim” ifadelerini kullandı.

FİNAL MÜSABAKALARINA KATILMAYA HAK KAZANDILAR

Öğrencilerimiz Tekirdağ İli Batı Grubu Müsabakalarında Kızlar Takımında birinci olarak Mersin’de yapılacak olan Final Müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.