Takımı değerlendirdiler

1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, Genel Kaptan Muzaffer Savaş takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

Takımı değerlendirdiler
28 Ekim 2016 Cuma 09:53

HERKESİ BÖYLE DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ

Aşağısevindikspor karşılaşmasının 3-0 hükmen galibiyet ile sonuçlanmasının ardından 6 puana çıktıklarını ifade eden Başkan Murat Narçın "1-1 sonuçlanan karşılaşmanın ardından Genel Kaptanımız bir araştırma sonucunda buldu. Bizde gerekli çalışmaları yaparak cezalı olan birinin esame listesini hazırladığını federasyona bildirdik. Bu araştırmanın sonunda da haklı olduğumuzu gördük. Dün açıklanan kararın ardından Aşağısevindikspor Başkanı bizi arayarak özür diledi. Bizde kendilerine erdemli davranışlarından dolayı teşekkür ettik. Herkesi böyle duyarlı olmasını istiyoruz” dedi.

AMACIMIZ TRİBÜNLERDEN KÜFÜRÜ KALDIRMAKTIR

Narçın "Tribünlerde küfür istemiyoruz. Deplasmana gittiğimizde kendini bilmez birkaç taraftar gerek oyuncularımıza gerekse teknik heyetimize aşırı derecede küfür ettiler. Bizde 1911 Çerkezköyspor olarak bu çirkin söylemlere dik durduk. Ancak karşılaşmanın ardından gözlemci raporlarında bunu göremedik. İki yıl boyunca bizim evimizde oynadığımız karşılaşmalarda 10 saniye küfür olduğu için dört maçımızı dışarıda oynamak zorunda kaldık. Bizler bütün sahalarda küfürün olmamasını istiyoruz. Amacımız tribünlerden ve stadyumlardan küfürü kaldırmaktır” diye konuştu.

TEKNİK HEYET MAÇA İYİ HAZIRLANIYOR

Hafta sonunda deplasmanda Çorlu Kültürspor ile karşı karşıya kaldıklarını kaydeden Narçın “Ligin iddialı ekiplerinden Çorlu Kültürspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maç öncesi hükmen galibiyet bize ve oyuncularımıza moral oldu. Teknik heyetimiz bu maça çok iyi hazırlanıyor. Bütün karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılarak sezon sonunda şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu sezon üç takım ligden düşeceği için geçen seneki gibi asılmama olayları olmayacaktır. Daha zevkli bir ligi olacağını düşünüyoruz” dedi.

GÜVENİMİZ TAMDIR

Şampiyonluğa oynayan takımlarla ilk altı hafta oynamanın avantaj olduğunu kaydeden 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Muzaffer Savaş “ Teknik heyetimiz tarafımızdan Çorlu Kültürspor karşılaşması hazırlıkları aralıksız bir şekilde sürüyor. Bu hafta deplasmandan üç puan ile dönüp haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin karşılaşmada en iyi şekilde mücadele edeceklerine de güvenimiz tamdır” dedi.

AKAY'A TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy’de saha problemin olduğunu kaydeden Savaş “ Kapaklı’da bulunan çim sahamız 12 senelik oldu. Kısacası bu sahanın yaşlanmış bir zemini var. Geçen yıl yapılan bakım ile birlikte kurtardık. Ben buradan Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etmek istiyorum. Kızılpınar ve Veliköy’de ki sahalar için koşturmasına rağmen önüne bürokrasi çıktı ve sahaları yapamadı. İstasyon mahallesine kendi imkanları ile stat yapıyor. Şuan Tekirdağ’da tek çim saha var, oda Mustafa Uğraş Stadyumudur. Çim ve suni çim arasında çok fark var. Yağmurlu havalarda çim sahamızda antrenman yapamıyoruz” dedi.

ANTREMANLARI SARAYDA YAPIYORUZ

Savaş “ Suni çimde antrenman yapmak Kapaklıspor yetkilileri görüştük. Ancak Kapaklıspor şampiyonluğa oynadıkları için ve rakipleri olan bize sahayı vermediler. Kendilerine göre de haklılar. Daha sonra Saray Belediyesi ile irtibata geçtik. Biz Saray’a gidip antrenman yapıyoruz. Buradan Saray Belediyesine teşekkür ediyorum. İnşallah İstasyon Mahallesinde tamamlanacak olan stadyumla birlikte Çerkezköy’de ki spor kulüplerinin bu sorunu da ortadan kalkmış olacak” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.