Tekirdağ 1. Amatör Lig’in yeni takımı Çerkezköy Doğan Spor

Tekirdağ 2. Amatör Lig ekiplerinden Çerkezköy Doğan Spor, hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Karaağaç Köyü Spor’u 3-2 mağlup ederek, ligin bitimine 2 hafta kala bir üst lige çıkmayı garantiledi

Tekirdağ 1. Amatör Lig’in yeni takımı Çerkezköy Doğan Spor
12 Mayıs 2015 Salı 17:08

 BİTİME 2 HAFTA KALA BİR ÜST LİGE ÇIKMAYI GARANTİLEDİLER

Pazar günü saat 16.00’da Kapaklı Stadı’nda karşı karşıya gelen Tekirdağ 2. Amatör Lig ekiplerinden Karaağaç Köyü Spor – Çerkezköy Doğan Spor futbol müsabakasında yüksek tempolu bir maçın ardından gülen taraf 3-2’lik skorla Çerkezköy Doğan Spor oldu ve ligin sonlanmasına 2 hafta varken Tekirdağ 1. Amatör Lig’e çıkmayı garantiledi.

TAKIMLARIN İLK ON BİRLERİ

Karaağaç Köyü Spor sahaya Serhat Fidanoğlu, Emre Can Karahanlar, Mehmet Aydın Topçu, Mehmet Kurucan, Gülay Aktürk, Harun Özdemir, Ömer Kumuroğlu, Bayram Taş, Ozan Dağlı, Rasim Davtekin 11’iyle çıkarken; Çerkezköy Doğan Spor maça Emre Özten, Ebubekir Karadeniz, Sercan Sönmez, İdris Kırım, Berk Yıldırır, Kenan Asilkan, Yasin Karayel, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Onur Sezer, Kenan Özkan ilk on biriyle başladı.

ÇERKEZKÖY DOĞAN SPOR İLK YARIYI 2-1 ÖNDE KAPATTI

Karşılıklı ataklarla başlayan ilk yarıda gol perdesini Karaağaç Köyü Spor’dan Ozan Dağlı açtı.

23. dakikada gelişen pozisyonda Çerkezköy Doğan Spor ceza sahasına yapılan ortada kaleci Emre Özten’in zamanlama hatasıyla boşa çıkmasını iyi değerlendiren Dağlı, takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra rakip beraberlik için rakip kaleyi sağlı, ataklarla yoklayan Çerkezköy Doğan Spor, aradığı golü kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviren Gökhan Balıkçı’nın ayağından buldu. Beraberliği yakalamasının ardından morallenen Çerkezköy Doğan Spor oyuncuları ataklarıyla rakip defansı boğmaya devam ederken, 41. Dakikada yaşanan bir karambolde Karaağaç Köyü Spor kalecisi ve savunma oyuncularının anlaşmazlığı sonrası boşta kalan topu Kenan Özkan’ın ağlara göndermesi ile Çerkezköy Doğan Spor ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayarak soyunma odasına gitti.

KARAAĞAÇ KÖYÜ SPOR İKİNCİ YARI 9 KİŞİ KALDI

İlk yarıyı önde bitirmenin de verdiği moralle ikinci yarıya daha ofansif bir anlayışla başlayan Çerkezköy Doğan Spor, maçın 51. dakikasında Onur Sezer’in sol kanattan yaptığı ortayı iyi takip eden Gökhan Balıkçı, yaptığı düzgün vuruşla kendisinin 2, takımının ise 3. golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra 2 farkla önde olmanın da verdiği rahatlıkla daha kontrollü bir futbol sergilemeye başlayan Çerkezköy Doğan Spor oyun kontrolünü eline almaya başladı. Karaağaç Köyü Spor’un farkı azaltma çabaları devam ederken Ömer Kumruoğlu’nun 71, Bayram Taş’ın ise 83. dakikada kırmızı kart gördü.

ÇERKEZKÖY DOĞAN SPOR MAÇTAN 3-2 GALİP AYRILDI

Maçın normal süresinin son 7 dakikasına 9 kişi giren Karaağaç Köyü Spor oyundan düşmek yerine beklenenin aksine daha ofansif bir futbol sergilemeye başladı. Maçın geri kalan kısmında rakibine karşı üstün bir futbol oynayan Karaağaç Köyü Spor, 87. dakikada oyuna sonradan giren Emirhan Yıldırım’ın ceza sahası dışından yaptığı düzgün bir vuruşla farkı bire indirmeyi başardı. Geriye kalan dakikalarda beraberlik golü için rakip kaleyi adeta abluka altına alan Karaağaç Köyü Spor, aradığı golü bulamayınca maçtan 3-2 mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçla Çerkezköy Doğan Spor ligin bitimine 2 hafta kala Tekirdağ 1. Amatör Lig’e çıkmayı garantilemiş oldu. Maçın ardından Çerkezköy Doğan Sporlu futbolcular sahanın içinde bir süre sevinç gösterisinde bulundular.   

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.