Tekirdağlı bisikletçilerden büyük başarı

Tekirdağ Belediyespor Kulübünün judo ve taekwondo branşındaki başarılarından sonra bir kupada bisiklet branşından geldi.

Tekirdağlı bisikletçilerden büyük başarı

Alanya’da gerçekleştirilen Bisiklet Federasyonu 2008 yılı kulüplerarası puanlı sezonun ilk yarışı olan Tacettin Özsavaş Kupası’nda Tekirdağ Belediyespor Kulübü bisiklet takımı takım halinde birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye genelinde toplam 200 sporcunun katıldığı yarışmada, ferdi klasmanda Bisiklet Takımı antrenörü, aynı zaman milli takım antrenörü de olan Mutlu Erçelik 1. oldu. Birincilik kupasını teslim alan Belediye Başkanı Ahmet Aygün, “Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Judo ve taekwondodan sonra bisiklette de sporcularımız belediyemize ve ilimize bir birincilik kupası kazandırdılar. Tüm sporcularımızı ve teknik ekibi yürekten kutluyorum. Spora desteğimiz artarak sürecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.