Tekirdağspor pilot takım olamaz

Tekirdağspor’un pilot takım olacağı yönündeki söylentiler Tekirdağ Spor Yönetim Kurulu tarafından yayımlanan bir açıklama ile net bir şekilde yalanlandı. Yapılan açıklamada “50 yıllık koca çınar Tekirdağspor hiçbir kulübün pilot takımı olamaz, olmamalıdır” ifadelerine yer verildi

Tekirdağspor pilot takım olamaz
06 Eylül 2017 Çarşamba 09:47

KAMUOYUNU MEŞGUL EDEN BİR KONU
Konuyla ilgili Tekirdağspor Yönetim Kurulu tarafından yayımlanan açıklama şu şekilde: “Son günlerde kamuoyunda Tekirdağspor’un ismi, pilot takım olma iddiaları ile meşgul edilmektedir.
TRAKYA’NIN EN ÖNEMLİ DEĞERİDİR
Tekirdağspor, 50 yıllık tarihi ve temsil ettiği büyük camiasıyla Trakya’nın en önemli değeridir. Bu 50 Yıllık yolculuğunda şehrin ve bölgenin üstün unsurları ile bütünleşmiş, arkasında sevdalı büyük bir kitle oluşmuştur.
SÖYLENTİLER TEKİRDAĞSPOR CAMİASINA ZARAR VERMEKTEDİR
Yönetim Kurulu olarak, kamuoyuna, Büyük Tekirdağspor taraftarlarına, Tekirdağspor sevdalısı kişi, kurum ve kuruluş ne kadar unsur varsa hepsine önemle ilan ederiz ki; 50 yıllık koca çınar Tekirdağspor hiçbir kulübün pilot takımı olamaz, olmamalıdır. Dolayısıyla Tekirdağsporumuzu satın almak istemeleri ya da yukarıda bahsettiğimiz gibi pilot takımımız olun diyenlerin bu tür söylentileri yayması Tekirdağspor camiasına zarar vermektedir. Tekirdağ şehri ve Tekirdağspor sevdalıları bugüne kadar takımına sahip çıkmış ve bugünden sonra da sahip çıkacağını sezon öncesi göstermiş olduğu can suyu destekleri ile ispat etmiştir.
YARDIM ETMEK İSTEYENLERE KAPIMIZ AÇIK
Sonuç olarak; Yukarıda bahsettiğimiz konu ile ilgili Yönetim Kuruluna gelen herhangi bir resmi teklif veya görüşme talebi bulunmamakla birlikte; Yönetim kurulumuzun hiçbir kimseden böyle bir talebi asla olmamıştır. Kulübümüze yardım etmek isteyen her kimseye kapımız ardına kadar açıktır. Bizim gündemimiz 50. Yılını kutlayan camiamızı daha ileriye taşımak için tüm Tekirdağ halkının desteğini almak için mücadele etmektir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.