Tekirdağspor’a yardım sözü

AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel yayımlamış olduğu yazılı basın açıklamasında Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan Tekirdağspor’a 500 bin TL’lik yardım sözünün alındığını ifade etti.

Tekirdağspor’a yardım sözü
07 Mart 2018 Çarşamba 19:17

PROSEDÜR BAŞLATILACAK
AKP Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak ile. İl Başkanımız Sn. Cüneyt Yüksel ile birlikte görüşmemizde Tekirdağspor'un içinde bulunduğu zor durumu kendilerine ilettiğimizde bize Tekirdağspor'a yardım sözü vermişti. İşte bu sözünü tutan Sn. Bakanımız, Spor Toto Teşkilat Başkanı'nı talimatlandırarak gerekli yardımın yapılmasını kendisinden istemişti. Bugün Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret ederek Tekirdağspor'a gerekli ödenek aktarımının nasıl yapılacağının detaylarını konuştuk. 500.000 TL'lik bir yardımın sözünü aldık ve bu paranın en kısa sürede Tekirdağsporumuza ulaştırılması için Tekirdağspor Başkanımız Sn. Salih Canikli ile görüşerek gerekli prosedürün başlatılması konusunda kendisiyle anlaştık.
‘BAZI’ AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE DE YARDIM YAPILACAK
Spor Toto Teşkilat Başkanı ile görüşmemizde ayrıca diğer bazı amatör futbol kulüplerimize yardım yapılması konusunda da uzlaştık. Katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak'a ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederiz.”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.