Tekirdağspor’un rakibi Çengelköyspor

Bölgesel Amatör Lig’de bu hafta evinde Çengelköyspor ile karşılaşacak olan Tekirdağspor alacağı muhtemel bir galibiyetle liderlik koltuğuna daha da yaklaşacak

Tekirdağspor’un rakibi Çengelköyspor
22 Ocak 2015 Perşembe 08:55

 İLK DEVREYİ BAŞARILI SONUÇLARLA TAMAMLAMIŞTI

Bölgesel Amatör Lig’de başarılı sezon geçiren Tekirdağspor 16. Hafta mücadelesinde sahasında Çengelköyspor’u konuk edecek. Liderliğe bir adım daha yaklaşmak için mutlak galibiyet parolası ile hazırlandığı karşılaşmada Sarı-Siyahlı ekibin tek hedefi 3 puan almak. Tekirdağspor aldığı başarılı sonuçlar bu sene BAL liginin şampiyonluk adaylarından birisi oldu. Ligin ilk devresinde başarılı sonuçlar alan ve bunun yanında talihsiz yenilgilerle belki de zirveden bir, iki adım uzakta olan temsilcimiz ikinci devrede puan kaybetmek istemiyor.

ÇENGELKÖYSPOR KARŞISINDA MAĞLUBİYETLE AYRILDI

Bölgesel Amatör Ligin ilk haftasını BAY geçtikten sonra, ikinci haftada Çengelköyspor ile karşılaştı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bir sonraki hafta sahasından Anafartalarspor’u konuk eden temsilcimiz sahadaki güzel oyununu 5-0’lık farklı skorla süsledi ve ilk galibiyetini aldı. 4. Haftada Kozlu Belediyespor’a talihsiz bir şekilde 1-0 mağlup eden temsilcimiz 3 puanı kaybetti. Ligin 5. Haftasında Kocaeli Çınarlıspor ile sahasından karşılaşan Tekirdağspor bu maçtan 2-0 galip gelerek derin nefes aldı.

ALDIĞI GALİBİYETLER İLE MORAL BULDU

Tekirdağspor 5.haftada aldığı galibiyetle lige devam ederken 6. Haftada Büyükçekmece Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Büyükçekmece deplasmanında iki puan bırakan Tekirdağspor, 7. Hafta mücadelesinde Ergene Velimeşespor ile karşılaştı. Rakibini 4-1 mağlup eden Tekirdağspor sahadan 3 puanla ayrıldı. 8. Haftada ise deplasmanda Babaeskispor’a konuk olan Tekirdağspor deplasmandan kritik 3 puan alarak evine döndü. Aldığı üst üste galibiyetlerle morallenen temsilcimiz sahasında Arnavutköy Belediyespor ile karşılaştı.

KOCAELİSPOR DEPLASMANINDA 3 PUAN KAYBETTİ

İstanbul ekibi ile oynanan karşılaşmadan gol sesi çıkmayınca temsilcimiz sahadan 1 puan aldı. 10. Haftada deplasmanda Edirnespor Gençlik’e konuk olan Tekirdağspor, deplasmandaki galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçlarla 5 haftada sadece 4 puan kaybeden temsilcimiz çıkış yakaladı. Ligin ilk devresinin bitimine 3 hafta kala, 11 hafta karşılaşmasında Karadeniz Ereğlispor ile karşılaşan Tekirdağspor, evinde oynadığı karşılaşmayı baştan sona üstün götürdü. 90 dakika sonunda sahadan 4-1’lik skorla ayrılan Tekirdağspor 3 puanı hanesine yazdırdı. 12. Hafta mücadelesinde ise Kocaelispor’a konuk olan temsilcimiz deplasmandan 1-0 mağlup ayrılarak 3 puan kaybetti.

İKİNCİ YARININ İLK HAFTASINI BAY TAMAMLADI

Ligin ilk devresinin son karşılaşmasına mutlak 3 puan parolası ile çıkan ve devreye moralli girmek isteyen temsilcimiz Erokspor ile karşılaştı. Erokspor karşısında üstün bir oyun sergileyen Tekirdağspor sahadan 1-0 galip gelmesini bildi. İlk yarıyı aldığı 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 23 puan toplayan Tekirdağspor Ligin ilk devresini 3. Sırada tamamladı. İkinci yarının başlamasının ardından ilk haftayı BAY geçen temsilcimiz Tekirdağspor, ikinci haftada ise bu hafta sonu Çengelköyspor ile sahasında karşılacak. Liderliğe bir adım daha yaklaşmak için mutlak 3 puan alması gereken Tekirdağspor son sürat hazırlıklarına devam ediyor. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.