Temsilcimiz 3. sıraya demir attı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, Lig’in 18’inci haftasında konuk olduğu Gaziosmanpaşa Spor’a 3-1 yenildi.

Temsilcimiz 3. sıraya demir attı
13 Şubat 2018 Salı 10:53

İLK 11’İMİZ
İstanbul Yıldız Tabya Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat, Mert, Muhammed Emen, Emircan, İsmail, Ali Rıza, İbrahim, Yunus, Mustafa Kemal Küçük ve Sefa kadrosu ile çıktı.
50’NCİ DAKİKADA GERİYE DÜŞTÜK
Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile çıkan temsilcimiz istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde ev sahibi ekip 50’inci dakikada bulduğu golle öne geçti.
BERABERLİK GOLÜ ETOGA’DAN GELDİ
Golün şokunu üzerinden çabuk atan Çerkezköy 1911 Spor, 53’üncü dakikada ceza sahası dışından Etoga’nın golüyle beraberliği yakaladı.
İSTANBUL TEMSİLCİSİ 3-1 KAZANDI
Çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde iki gol bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 3-1 galip ayrılmayı bildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.