Temsilcimiz BAL’a galibiyetle başladı

Çerkezköy 1911 Spor, 2017 – 2018 Bölgesel Amatör Lig (BAL)’in ilk haftasında evinde ağırladığı Çorluspor 1947’yi 3-1 gibi net bir skorla yenerek Lig’e 3 puanla başladı

Temsilcimiz BAL’a galibiyetle başladı
25 Eylül 2017 Pazartesi 17:00

3-1 KAZANDIK
BAL’a çıktığı andan itibaren hedefini 3. Lig olarak belirleyen ve bu doğrultuda hazırlıklar yapan temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, ligin ilk haftasını kayıpsız kapattı. Çorluspor 1947 karşısında baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 3-1 kazanan temsilcimiz, Bölgesel Amatör Lig’e kayıpsız başlayarak rakiplerine gözdağı verdi.

İLK 11’LER

Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşen mücadeleye temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor sahaya Sedat Çolak, Mert Akkül, Salih Topyay, İsmail İnan, Hakan Sofuoğlu, Hüseyin Demir, Patrick Etoga Atchom, Ali Rıza Gündüz, Fethullah Akdoğan, Ilıyaz Beynazi Ilıyaz ve Anıl Dilaver ilk 11’iyle çıkarken; rakip Çorluspor 1947’nin 11’ini ise Murat Sarı, Aykut Duran, Hüseyin Süre, Furkan Taşdemir, İdris Yalçın, Aykut Doğan, Ender Burak Reis, Berkay Çalık, Yusuf Bingöl, Serkan Bozkurt ve Elhadji Saliou Seck isimleri oluşturdu.
ANIL DİLAVER’İN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ
Başlama vuruşunu Çorluspor 1947’li futbolcuların yaptığı karşılaşmaya her iki takım da temkinli başladı. İlk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde süren mücadelenin ilk tehlikeli atağı temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’dan geldi. Yusuf’un kalecisi Murat’a döneceğini sezen Anıl Dilaver, atılan geri pasta topu kaparak Çorluspor 1947’nin kalecisiyle karşı karşıya kaldı. Anıl Dilaver’in yerden şutu direğe çarparak rakip takım futbolcularında kaldı.
ANIL BU SEFER DE KALECİYE TAKILDI
Tam saha baskıyla rakip takımı hataya zorlayan temsilcimiz, ikinci tehlikeli atağını 9’uncu dakikada yakaladı. Sol kanatta ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Anıl Dilaver, kaleyi gördüğü gibi şutunu çıkardı ancak; top kaleci Murat’ta kaldı.
ANIL DİLAVER 3. DENEMESİNDE 30 METREDEN GOLÜ BULDU
Dakikalar 16’yı gösterirken temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor rakibi Çorluspor 1947 karşısında 1-0’lık üstünlüğü elde etti. Kaleye 30 metrelik bir uzaklıkta serbest vuruş kazanan temsilcimizde topun başına Anıl Dilaver geçti. Kaleye gönderdiği sert şutta top kalecinin hemen önünde sekince, Murat topla müdahale edemedi ve top ağlarla buluştu.

ALİ RIZA İYİ YÜKSELDİ

Karşılaşmanın 22’inci dakikasında Fethullah’ın sağ dip çizgiye yakın bir bölgeden kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Ali Rıza düzgün bir kafa vuruşu çıkardı ancak pozisyonu iyi takip eden Murat topu zor da olsa tokatlamayı başardı.
İLK SARI 28’DE ÇIKTI
Dakikalar 28’i gösterirken karşılaşmanın ilk sarı kartı temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’dan İsmail’e çıktı. Orta alana yakın bir bölgede Ender’e faullü harekette bulununca hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
BİR SARI DA ANIL’A
Bu pozisyonun hemen devamında, yine orta alana yakın bir yerden Çorluspor 1947 lehine serbest vuruş kararı verildi. Hakemin kararına itiraz eden Anıl Dilaver, dakika 30’da karşılaşmanın ikinci sarı kartını gören isim oldu.
ÖN DİREKTE DOKUNAMADI
Karşılaşmanın 32. dakikasında temsilcimiz Anıl Dilaver’le ikinci gole çok yaklaştı. Fethullah’ın ortadan getirdiği topla sol kanatta buluşan Etoga, dip çizgiye altı pas içine orta yaptı. Topa hareketlenen Anıl Dilaver ön direkte hamlesini yapmasına rağmen topa dokunamadı.
ÇORLU TEMSİLCİSİ BERABERLİĞİ YAKALADI
Mücadelede dakikalar 34’ü gösterirken Çorluspor 1947 beraberliği yakaladı. Çorlu ceza sahasından şişirilen top, Çerkezköy 1911 Spor ceza sahası önüne doğru havalandı. Hakan Sofuoğlu yükselerek topa son anda müdahale etti ancak Hakan’ın kafasından seken top Çorlu temsilcisinin 10 numarası Serkan’ın önünde kaldı. Kalecimiz Sedat’la karşı karşıya kalan Serkan, düzgün bir vuruşla topu ağlarımıza gönderdi.
AYKUT SARI KART GÖRDÜ
Dakikalar 35’i gösterirken Çorluspor 1947’li futbolcu Aykut, Fethullah’a sert bir müdahalede bulundu. Pozisyonu iyi takip eden orta hakem, Aykut’a sarı kartını gösterdi.

FETHULLAH’LA GOLE YAKLAŞTIK

Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan temsilcimiz ikinci gol için yeniden Çorlu kalesine yüklenmeye başladı. 38. dakikada sol kanatta topla buluşan Fethullah, sıfıra yakın bir noktadan şut – orta karışımı bir vuruş çıkardı. Topu son anda tokatlayan Çorlu kalecisi, takımının maçta yeniden geriye düşmesini engelledi.
SEDAT’TAN GÜZEL KURTARIŞ
İlk 45 dakikanın sonuna 4 dakika ilave edilmesinin ardından Çorluspor 1947, karşılaşmadaki 2. tehlikesini yarattı.45+2’de yaklaşık 30 metreden kalemize gönderilen şutta Sedat Çolak topu iyi takip ederek kornere çelmeyi başardı.
KORNERDEN DİREK KALEYE GÖNDERİP GOLÜ BULDU
45+4’te sol köşeden korner atışını kullanan Fethullah, topu havadan direk kaleye gönderdi. Topa yükselen Çorluspor 1947 kalecisi Murat topu ellerinden kaçırdı ve topu ağlarında gördü. Bu golün santrası yapılmazken, temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor soyunma odasına 2-1’lik üstünlükle girdi.
ŞAFAK TÖRİN OYUNDA
Temsilcimiz Çerkezköy 1911 spor değişiklikle başladı. Salih oyundan alınırken yerini Halim Mert’e bıraktı. Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk bölümünde tehlikeli bir pozisyon yaşanmazken; dakikalar 54’ü gösterdiğinde Anıl Dilaver geçirdiği sakatlık sonrası değişiklik istedi. Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’da Anıl’ın yerine Şafak Törin dahil oldu.

ÇORLU’DAN İLK HAMLE GELDİ

Karşılaşmanın 58’inci dakikasında Çorluspor 1947 ilk değişikliğini yaptı. Aykut Doğan oyundan alınırken; yerine Furkan Kandemir girdi.
HAKAN SOFUOĞLU’YLA 3-1’LİK ÜSTÜNLÜĞÜ YAKALADIK
Dakikalar 65’i gösterirken temsilcimiz penaltı kazandı. Sol köşeden korner kullanan Fethullah, ceza sahası içinde bulunan yakınındaki arkadaşı Ali Rıza’ya gönderdi. Ali Rıza dip çizgiden ilerlemeye çalışınca kendini yerde buldu ve karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını işaret etti. Penaltıya sebebiyet veren İdris Yalçın ise sarı kart gördü. Penaltı atışında topun başına geçen Hakan Sofuoğlu, topla kaleciyi farklı köşelere gönderdi ve temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor 3-1’lik üstünlüğü yakaladı.
SERKAN OYUNA DAHİL OLDU
Karşılaşmanın 68’inci dakikasında Çorluspor 1947’de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşti. Ender Burak Reis oyundan alınırken; yerini Serkan Söylemez’e bıraktı.

PANENKA ATAYIM DERKEN SEDAT’A TAKILDI

Bu dakikadan sonra farkı azaltmak için kalemize yüklenen Çorlu temsilcisi, dakikalar 73’ü gösterirken penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Serkan Bozkurt, panenka tarzı bir vuruş gerçekleştirdi. Kalecimiz Sedat sola yatmış olsa da, güzel bir refleksle sağındaki topu kurtarmayı başardı ve Çorlu temsilcisi penaltıdan yararlanamadı.
ŞAFAK, AŞIRTMA VURUŞTA DİREĞE TAKILDI
79’uncu dakikada Fethullah güzel bir pas atarak topu Şafak’la buluşturdu. Kalecinin açıldığını gören Şafak aşırtma bir şut çıkardı ancak top direkten dönerek oyun alanında kaldı.
SARI KARTLAR ÇOĞALDI
Dakika 80’de sol kanattan hızlı bir şekilde çıkan Fethullah, Furkan’ın faulüne maruz kaldı. Hakem tereddüt etmeden Furkan’a sarı kartını gösterdi. Dakikalar 81’i gösterirken bir sarı kart da Etoga’ya çıktı. Orta alandan ceza sahamıza doğru ilerleyen Serkan Bozkurt’u formasından çeken Etoga sarı kartla cezalandırıldı. Serbest vuruş kullanılmadan önce Çorlu temsilcisi son değişiklik hakkını da kullandı. Berkay Çalık oyundan alınırken; Tolga Duvarcı oyuna dahil oldu.
FETHULLAH ALKIŞLARLA OYUNDAN ALINDI
Dakikalar 83’ü gösterirken Çerkezköy 1911 Spor da son değişiklik hakkını kullandı. Karşılaşmada güzel bir performans gösteren Fethullah alkışlar eşliğinde oyundan alınırken; yerini Ömer Korkmaz’a bıraktı.
3 DAKİKADA 2 SARI KART DAHA
85’inci dakikada Çorlu temsilcisi bir sarı kart daha gördü. Sağ kanatta topla ilerleyen Ali Rıza’ya sert bir müdahalede bulunan Hüseyin Süre sarı kartla cezalandırıldı. 88’inci dakikada bir sarı kart da Mert Akkül’e kural dışı hareket yaptığı için Serkan Bozkurt’a çıktı.

ŞAFAK’TAN 70 METRELİK DEPAR

5 dakikalık duraklamanın ardından tek tehlikeli pozisyon Şafak’la gerçekleşti. Topu kendi ceza sahasından alıp yaklaşık 70 metrelik bir deparla Çorluspor 1947 ceza sahası dışına kadar süren Şafak, ikili sıkıştırma gelince ceza sahası ön çizgisinden şutunu çekti. Top direği yalayarak auta çıktı.
SEVİNÇLERİNİ TARAFTARLA PAYLAŞTILAR
Bu pozisyonun ardından maçın orta hakemi karşılaşmayı bitiren düdüğü çaldı ve temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor Bölgesel Amatör Lig 1. hafta karşılaşmasından 3-1 galip ayrılarak lige kayıpsız başladı. Maçın ardından tribünleri selamlayan futbolcular, galibiyet sevinçlerini taraftarlarla paylaştı.
  
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.