Temsilcimiz gol oldu yağdı

Çerkezköy 1911 Spor deplasmanda karşılaştığı Büyük Çınarlı Spor’u 9 – 1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek maç eksiğine rağmen liderliğini sürdürdü

Temsilcimiz gol oldu yağdı
26 Aralık 2016 Pazartesi 13:22

DEPLASMANDA KAZANDI
Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 10. haftasında Çerkezköy 1911 Spor, Büyük Çınarlı Spor’a konuk oldu. 13 Kasım Sahası’nda gerçekleşen müsabakayı 9 – 1 gibi farklı bir skorla tamamlamayı başaran temsilcimiz, maç eksiğine rağmen averaj farkıyla zirvedeki yerini korudu.
ŞAFAK HAT TRICK YAPTI
26 Aralık Pazar günü saat 13.00’da başlayan müsabakaya temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor; Sedat, Doğukan, Hayrettin, Sinan, İsmail, Tezcan, Nail, Cemal, Metin, Ali Rıza ve Şafak ilk 11’iyle çıkarken, galibiyeti getiren goller Şafak (3), Tezcan (2), Ali Rıza, Nail, Metin ve Cemal’den geldi.
ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU
Aldığı galibiyetle puanını 23’e çıkaran ve maç eksiğine rağmen averaj farkıyla zirvedeki yerini koruyan temsilcimizin en yakın takipçisi ligin 23 puanlı bir diğer takımı olan Kapaklı Spor.
Haber: Uğur Kılıç  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.