Temsilcimiz lideri ağırlayacak

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 22. haftası dev bir maça sahne oluyor. Lider Çorlu Kültür Spor, Lig ikincisi temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’a konuk olacak. Karşılaşma 20 Mart Pazar günü saat 13.00’da Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşecek

Temsilcimiz lideri ağırlayacak
18 Mart 2016 Cuma 17:49

İLK MAÇ 4 – 0 BİTMİŞTİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de son 5 haftaya girilirken, şampiyonluğun en büyük adaylarından Çerkezköy 1911 Spor ile Çorlu Kültür Spor karşı karşıya geliyor. Lig’de ikinci sırada bulunan temsilcimizin lideri ağırlayacağı karşılaşma Pazar Günü Mustafa Uğraş Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak. Lig’in ilk devresindeki karşılaşmayı temsilcimiz 4 – 0 kazanmıştı.

SARAY, MURATLI DEPLASMANINA GİDİYOR

22. hafta mücadelelerinin bir diğeri yine 20 Mart Pazar günü Muratlı Sahası’nda gerçekleşecek. Saat 13.00’da başlayacak olan mücadelede Muratlı Belediye Spor ile Saray Belediye Spor karşı karşıya gelecek.

KAPAKLI ÇIKIŞ ARAYACAK

Lig’in ikinci yarısında sadece 2 maç kazanabilen Kapaklı Spor, Tekirdağ Süper Amatör Lig 22. haftasında Aşağı Sevindikli Spor’a konuk oluyor.  Muratlı Sahası’nda gerçekleşecek olan mücadele Pazar günü saat 15.00’da başlayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ 1461’İ KONUK EDECEK

Zirve takibinden kopmak istemeyen bir diğer takım da Çorlu Gençlerbirliği Spor. 47 puanla 3. Sırada bulunan Çorlu temsilcisi, Pazar günü saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmada 1461 Karadeniz Spor’u ağırlayacak. Mücadele General Basri Stadı’nda oynanacak.

SİTE ŞARKÖY’E KARŞI

Haftanın son karşılaşmasında ise Site Spor ile Şarköy Spor karşı karşıya gelecek. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda gerçekleşecek olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

BÜYÜK ÇINARLI BAY GEÇECEK

Büyük Çınarlı Spor haftayı BAY geçerken; Malkara Belediye Spor’la karşılaşması gereken Ergene Belediye Spor ise, Malkara temsilcisinin Lig’den çekilmesinden dolayı hükmen 3 – 0 galip sayılacak.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.