Temsilcimizin zirve inadı sürüyor

Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, deplasmanda karşılaştığı Uzunköprü Spor’u Furkan Şerifoğlu ve Selçuk Tekeci’nin golleriyle 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Temsilcimizin zirve inadı sürüyor
30 Ocak 2018 Salı 19:05

UZUNKÖPRÜ SPOR’A KONUK OLDUK
Uzunköprü Ergene Stadyumu’nda gerçekleşen mücadeleye Çerezköy 1911 Spor; Sedat, Mert, İsmail, Orhan, Halim, Mustafa Kemal, Etoga, Yunus, Ali Rıza, İliyas ve Sefa ilk 11’i ile çıktı.
İLK YARI BERABERLİKLE TAMAMLANDI
Temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor, karşılaşmanın tamamında kontrollü bir oyun ortaya koyarken; ev sahibi Uzunköprü Spor ise organize ataklarla etkili oldu. İki taraf da geliştirdiği ataklarda sonuca ulaşamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.
EŞİTLİĞİ BOZAN GOL 82’DE GELDİ
Mücadelenin ikinci 45 dakikası da skor adına kısır geçerken eşitliği Furkan Şerifoğlu bozdu. Oyuna sonradan dahil olan genç yetenek 82’nci dakikada kaydettiği golle temsilcimizi 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.
90’DA İKİ FARKLI ÜSTÜNLÜĞÜ YAKALADIK
Yediği golün altında oyun disiplininden kopan ve beraberlik golü için yüklenirken savunmasında açıklar veren Uzunköprü Spor, Çerkezköy 1911 Spor’un yakaladığı kontratakta Selçuk Tekeci’nin golüyle 2 farklı yenik duruma düştü.
MAÇ SONUCU: UZUNKÖPRÜ SPOR 0 – 2 ÇERKEZKÖY 1911 SPOR
Mücadelenin duraklama dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Çerkezköy 1911 Spor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.