TFF Amatör ligler uygulama esasları kabul edildi

2015-2016 sezonunda amatör lisans işlemi bedelleri, amatör futbol müsabaka ve disiplin uygulamaları, amatör liglerde yaş, statü, liglerin başlangıcı ve bitiş tarihlerinin yer aldığı uygulama esasları, 28 Temmuz 2015 tarihli TFF Yönetim Kurulu toplantısında kabul edildi

TFF Amatör ligler uygulama esasları kabul edildi
02 Ağustos 2015 Pazar 17:15

 ESASLAR KİTAP ŞEKLİNDE DAĞITILACAK

Uygulama esaslarının ‘2015-2016 Sezonu Amatör Futbol Liglerinde Uygulanacak Esaslar’ kitabı adı altında basımı yapılarak tüm amatör kulüplere dağıtılacağını belirten 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, uygulama esaslarıyla ilgili bazı bilgiler verdi.

TRANSFERDE SON GÜN 12 EKİM

Resmi transfer dönemleri hakkında açıklamalarda bulunan Narçın, “Amatör futbolcuların birinci transfer dönemi işlemleri 29 Temmuz - 12 Ekim 2015 tarihleri arasında, ikinci transfer dönemi işlemleri ise 04 Ocak - 15 Şubat 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.” ifadelerini kullandı.

29+5 KABUL EDİLDİ

Amatör liglerde mücadele edecek takım futbolcularının yaşlarıyla ilgili maddelerde geçtiğimiz sezon kurallarının uygulanacağını belirten Narçın, “TFF Amatör Ligler kategorisinde 1986 ve daha büyük doğumlu oyuncular için 18 kişilik esame listesinde en fazla 5 oyuncuya izin verirken,1997 ve daha küçük doğumlu oyuncular için en az 2 oyuncu zorunluluğu getirdi. 2. Amatör ligler için üst yaş sınırlamasını serbest bırakan Federasyon, vize-referans bedelini 200TL olarak belirledi.” diye konuştu.

RESMİ İMZALAR YAKINDA

2015-2016 sezonu için kurulan kadronun yapılanmasında esaslara uygun bir takım oluşturduklarını belirten Narçın, birinci transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi imzaları attırmaya yakın zamanda başlayacaklarını dile getirdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.