Tolga Aşçı yeniden Kapaklıspor’da

Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor’da forma giyen başarılı sağ bek ve sağ açık oyuncusu Tolga Aşçı futbola başladığı Kapaklıspor ile yeniden anlaşma sağladı

Tolga Aşçı yeniden Kapaklıspor’da
18 Ağustos 2015 Salı 16:47

YENİDEN KAPAKLISPOR DA

Süper Amatör Lig takımlarından Kapaklıspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 1911 Çerkezköyspor forması giyen Tolga Aşçı ile anlaşan sarı lacivertli ekip bu transferle sağ kanattaki eksikliğini de kapatmış oldu. Kapaklıspor altyapısında yetişen başarılı kanat oyuncusu Tolga Aşçı, sırasıyla Kapaklıspor, Çerkezköyspor, Sitespor ve 1911 Çerkezköyspor forması giydi.

ADEM YAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

1911 Çerkezköyspor forması altında her maça çıkan ve başarılı performans sergileyen başarılı oyuncu Kapaklıspor’da yeniden forma giymekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Transferinin ardından açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu Tolga Aşçı, “Bu sene Kapaklıspor’un başarı için ter dökeceğim. Takım olarak hedefleri olan bir takımız ve bu sezonu en iyi şekilde bitirmek için elimden gelenin daha fazlasını takımıma vermeye çalışacağım. Yeniden yetiştiğim takımda olmak tabi farklı ve özel duygu. Transferde emeği olan takım hocama ve Kulüp Başkanımız Adem Yavaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

NE GÖREV VERİLİRSE YAPACAĞIZ

Tolga Aşçı, bu sezon sağ açık yada sağ bek mevkiinde forma giyeceğini ifade ederek, “Hocamızın direktifleri doğrultusunda oynayacağız. Tabi benim etkili olduğum mevkii sağ bek ve açık mevki. Geçtiğimiz sezon ihtiyaçtan dolayı stoperde oynadığım zamanlarda olmuştu. Takımımın başarı için he görev verilirse yapmaya hazırım” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.