Türkiye Karate Şampiyonası Çerkezköy’de yapılacak

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası, 9-12 Kasım 2017 tarihlerinde Çerkezköy’de yapılacak  

Türkiye Karate Şampiyonası Çerkezköy’de yapılacak
05 Eylül 2017 Salı 11:55

MİLLİ TAKIMLAR GENEL MENAJERİ İNCELEMELERDE BULUNDU
Şampiyonanın yapılması planlanan 29 Ekim Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Türkiye Karate Federasyonu Milli Takımlar Genel Menajeri Hikmet Şaha, “9-12 Kasım tarihlerinde Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nı Çerkezköy’de yapmak istiyoruz. Salonumuz turnuva için oldukça uygun. Çerkezköy Belediyemizin de destekleri ile Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’nı yaklaşık bin sporcunun katılımı ile burada yapacağız” dedi.  Hikmet Şaha, 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki incelemelerinin ardından Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı ve Uğur Erem ile bir araya gelerek turnuva hakkında fikir alışverişinde bulundu.   
HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ
Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Geçtiğimiz günlerde, ilçe bazında ilk ve tek olarak kentimizde düzenlenen ve geleneksel hale getirdiğimiz Uluslararası Taekwondo Şampiyonamızın 4’üncüsünü 7 ülke ve 19 ilden gelen yaklaşık 350 sporcumuz ile gerçekleştirdik. Şimdi de 9-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız” dedi.  
FEDERASYON İNTERNET SİTESİNDEN DUYURDU
Konu ile ilgili Türkiye Karate Federasyonu’nun resmi internet sayfasında duyurular kısmında ise “Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası 09-12 Kasım 2017 tarihlerinde Tekirdağ /Çerkezköy'de düzenlenecektir. Müsabaka detayları ilerleyen günlerde duyurulacaktır” şeklinde açıklamada bulunuldu. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Antrenörü Murat Kıroğlu da incelemeleri sırasında Türkiye Karate Federasyonu Milli Takımlar Genel Menajeri Hikmet Şaha’ya eşlik etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.