Türkiye Şampiyonu Samet Ayaz’dan ziyaret

29 Mayıs 2016 tarihinde Marmaris’te düzenlenen Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda 37 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Samet Ayaz, Antrenörü Vural Ayaz ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonu Samet Ayaz’dan ziyaret
22 Ağustos 2016 Pazartesi 08:55

BAŞARILI OLACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM
 
Şampiyon Spor Okulu öğrencisi Samet Ayaz’ı Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği üstün başarı için tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “37 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Samet Ayaz, milli formayı kaparak ülkemizi 8-11 Eylül tarihleri arasında Romanya’da yapılacak olan Avrupa Taekwondo Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı. Samet’in Avrupa Şampiyonası’nda Çerkezköy’ümüzü, Tekirdağ’ımızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyorum.” dedi.
 
“SIRA MİLLİ FORMA İLE ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMEYE GELDİ”
 
Milli tekvandocu Samet Ayaz da Marmaris’teki Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, “Sıra Avrupa Şampiyonası’nda milli forma ile Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye geldi. İnşallah elimden gelenin en iyisini yaparak, Avrupa Şampiyonası’ndan en iyi derece ile dönmeyi hedefliyorum. Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve Çerkezköy Belediyesi’ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.