Türkiye Şampiyonundan Başkan Akay’a ziyaret

Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, sporcuları ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek, spora olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türkiye Şampiyonundan Başkan Akay’a ziyaret
08 Haziran 2018 Cuma 14:50

25-27 Mayıs tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Antalya’da Okullar Arası Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası organize edildiğini belirten Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, “Kulübümüz sporcularından Gülsüm Ügey de turnuvaya katılarak Çerkezköy’ümüzü başarıyla temsil etti. Kızımız çıktığı tüm karşılaşmaları kazanarak turnuvada bayanlar Türkiye şampiyonu oldu” dedi.

TEBRİK ETTİ
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’ü başarıyla temsil eden ve elde ettiği birincilikle Çerkezköylülerin gururu olan Gülsüm Ügey’i de tebrik etti. Ziyarette Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası’nın, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının akabinde 1-2 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlandı.

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı'nın da katıldığı ziyaret sonunda Başkan Akay, Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.