Turnuva bugün başlıyor

Çerkezköy Belediyesi 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın kura çekimi yapıldı. Maçlar, belirlenen fikstüre göre 9 Mayıs Pazartesi günü başlayacak

Turnuva bugün başlıyor
08 Mayıs 2016 Pazar 16:25

 KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nın kura çekimi, İstasyon Mahallesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nin kapalı spor salonunda gerçekleşirken, kura çekimine Turnuva Tertip Kurulu’ndan Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri Oğuz Alaca ve Ahmet Sarı ile turnuvaya katılacak olan takımların temsilcileri katıldı.

17 TAKIM KATILDI

17 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan turnuvada sadece D Grubu’nda 5 takım olmak üzere A, B, ve C Gruplarında 4’er takım yer aldı. Kura çekiminin ardından turnuva kurallarını açıklayan Turnuva Tertip Kurulu üyeleri; turnuvanın, grup maçlarında kazanılan 2 set, gruptan sonraki aşamalarda ise kazanılan 3 set üzerinden ilerleyeceğini belirtti.

A GRUBU

Kızılpınar Çok Programlı Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Cumhuriyet İlkokulu, Pakize Narin Anadolu Lisesi.

B GRUBU

Eğitim-Sen, Çerkezköy Belediyesi, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Nurullah Narin Ortaokulu.

C GRUBU

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu.

D GRUBU

Veliköy Çok Programlı Lisesi, Turkuaz Etüt Merkezi, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.