Turnuvada 32 takım mücadele edecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen ‘Takımını kur, kupayı al’ Futbol turnuvasının kura çekimi yapıldı. 32 takımın müracaat ettiği turnuva için yapılan bilgilendirmenin ardından ilk maçlar eleme usulü oynanacak. Eleme maçlarının ardından geriye kalan 16 takım ise dört grup halinde mücadele verecek. 25 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak olan turnuvanın ilk karşılaşmasında Yıldırımspor ile Jimmy Joker takımları karşı karşıya gelecek

Turnuvada 32 takım mücadele edecek
17 Mayıs 2015 Pazar 15:53

 TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Futbol turnuvası 25 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Cuma günü Kapalı Spor salonunda düzenlenen toplantıya 32 takım temsilcisi katıldı. Yapılan bilgilendirmelerin ardından Komite Başkanı Oğuz Alaca, yaptığı açıklamada, “Halkımız arasındaki sevgi, saygı, dayanışmanın sağlanmasını hem de sporseverleri kaynaştırmak amacıyla böyle bir turnuva düzenliyoruz. Bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz futbol turnuvamız çok kaliteli ve ses getireceğine inanıyoruz. Genç ve yetenekli arkadaşlarımız bu turnuvada bir araya gelecekler. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

GRUPLARDAN İLK İKİ TAKIM ÇIKACAK

Oğuz Alaca’nın yaptığı açıklamanın ardından kura çekimine geçildi. Turnuvaya katılım yoğun olduğu için ilk müsabakalar eleme usulü oynanacak. Eleme maçlarının ardından da geriye kalan 16 takım 4’er grup halinde turnuvaya devam edecek. Gruplara kalan dört takım arasından da ilk iki takım bir üst tura yükselmeye hak kazanacak.

32 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Yapılan kura çekiminin ardından eleme maçlarında Yıldırımspor-Jimmy Joker, Kızılpınar Anadolu Lisesi-Kızılspor, Çerkezköy Milli Eğitim-Mavi İletişim, Devlet Hastanesi-Pera Villa, Pes Arena FC-Müjgan Serkan Karagöz özel Eğitim Uygulama Merkezi, Çerkezköy Adliyesi-Dostlukspor, Yaşar İnşaat-Fevzipaşaspor Akademisi, Haddinibilbao-Romanlar ve Müzisyenler Derneği, Osmanlıspor-Milenyum Güneş İnşaat, Gadalarspor-Görpan Söve, Altınyıldız-Finalspor, Mirek İnşaat-Vezirköprülüler Derneği, Akın Akın Spor-Hacıoğlu Yapı, Basın Gücü-FC Alsenal, Dumlu Yapı-Çerkezköy Şoförler Odası ve Ardıç Elektrik-Belediye Zabıta ekipleri karşı karşıya gelecek.

SON MAÇ ARDIÇ ELEKTRİK İLE BELEDİYE ZABITA

25 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak olan ilk karşılaşmada Yıldırımspor ile Jimmy Joker takımları karşı karşıya gelecek. Müsabakalar Hafta içi 19.00-20.00, 20.00-21.00 ve 21.00-22.00 saatleri arasında oynanacak. Kura çekiminde sona kalan takım Ardıç Elektrik ile Belediye Zabıta takımları ise 29 Mayıs Cuma günü saat 22.00-23.00 saatleri arasında karşı karşıya gelecekler.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.